ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

THE DAILY ΤΕLΕGRΑΡΗ

Η βουτιά του Εντουάρντο

Ο τερματοφύλακας της εθνικής Σκωτίας Κρεγκ Γκόρντον ξάφνιασε με τη δήλωσή του σχετικά με την ποινή των δύο αγωνιστικών στον επιθετικό της Αρσεναλ Εντουάρντο, για θέατρο στον αγώνα με τη Σέλτικ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. «Πήρε την ποινή του και θα χάσει δύο παιχνίδια. Δεν άξιζε όμως να στείλει την ομάδα του στη φάση των ομίλων;», διηρωτήθη, θυμίζοντας ότι τα κέρδη της πρόκρισης αντιστοιχούν σε 16 εκατομμύρια λίρες. Προχώρησε περισσότερο τολμηρά, μάλιστα, αναφερόμενος στα παιχνίδια που θα δώσει η εθνική Σκωτίας με τα Σκόπια και την Ολλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Δηλαδή, αν ένας δικός μας παίκτης κάνει το ίδιο και προκριθούμε για τα μπαράζ, εμείς θα νιώσουμε άσχημα για το θέατρο που θα έχει κάνει; Δεν το νομίζω. Πρόκειται για κάτι που θα συνεχιστεί μέχρι να βρεθεί κάποιος τρόπος να σταματήσει», είπε ο τερματοφύλακας της Σάντερλαντ.

LΑ SΤΑΜΡΑ

Επελέγη ο Φιζικέλα

Η Φεράρι τελικά αποφάσισε. Ο Τζανκάρλο Φιζικέλα θα είναι ο πιλότος που θα οδηγήσει το δεύτερο αυτοκίνητο της Σκουντερία για την υπόλοιπη χρονιά στη Φόρμουλα 1, στη θέση του τραυματία Φελίπε Μάσα. Η επιβεβαίωση ήρθε από τη Φορς Ιντια, η οποία αποδέσμευσε τον Ιταλό οδηγό ώστε να ενταχθεί στη Φεράρι έως το τέλος της σεζόν. «Είμαι πραγματικά ευγνώμων στον Βίτζεϊ Μάλια (υπεύθυνο της Φορς Ιντια) που μου έδωσε την ευκαιρία να οδηγήσω μια Φεράρι», είπε ο Φιζικέλα, που στον τελευταίο αγώνα τερμάτισε δεύτερος, πίσω από τον ομόσταβλό του πλέον Κίμι Ραϊκόνεν. «Το να βρεθώ στο τιμόνι μιας Φεράρι ήταν πάντα όνειρό μου. Από τη μεριά μου έκανα ό, τι μπορούσα ώστε να βοηθήσω τη Φορς Ιντια να μεγαλώσει. Τώρα είναι μια ανταγωνιστική ομάδα και της εύχομαι τα καλύτερα», πρόσθεσε πανευτυχής ο Ιταλός πιλότος.

ΜΑRCΑ

Επιστροφή Φαν Νίστελροϊ

Ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ έσπασε τη σιωπή του εννιά μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και υπόσχεται πολλά γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ: «Σωματικά είμαι ένας νέος παίκτης, είμαι σαν να είμαι νεότερος κατά τρία χρόνια», είπε ο Ολλανδός σέντερ φορ. «Το πιο εύκολο θα ήταν για μένα να πάρω μεταγραφή σε καμιά μικρότερη ομάδα, όμως η καρδιά μου μού ζητάει να μείνω εδώ», λέει, προσθέτοντας ότι «δεν έχω ξεχάσει την τέχνη του σκοραρίσματος». Στόχος του για φέτος παραμένει η επιλογή του στην εθνική Ολλανδίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στη Νότια Αφρική. Αυτό θα το πετύχει με καλές εμφανίσεις με τη Ρεάλ, γι’ αυτό δηλώνει: «Θα δείξω και πάλι ότι μπορώ να είμαι σημαντικός παίκτης για την ομάδα». Φρόντισε, πάντως, να πλέξει και το εγκώμιο των νέων αστεριών της ομάδας και ιδιαιτέρως των Κριστιάνο Ρονάλντο και Κακά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή