Συντομα

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Δύο σημαντικές διοργανώσεις

Πρεμιέρα σήμερα του ΠΑΟΚ στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την ΣΠΕ Στροβόλου Κύπρου (20.00, Μίκρα 3). Σήμερα αρχίζει και το διεθνές τουρνουά που διοργανώνει η ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ Πατρών στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Τόφαλος» με τη συμμετοχή και των εθνικών ομάδων Ελλάδος και Τυνησίας και της Αναγέννησης Αρτας. Θα παίξουν: 17.30: Ορμή Λουξ – Ελλάς, 19.15: Τυνησία – Αναγέννηση Αρτας.

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ

Βασιλιάς στη Μέλσουνγκεν

Ο πιο ακριβοπληρωμένος εξτρέμ του κόσμου στο χάντμπολ έγινε ο Σάββας Καρυπίδης. Οι άνθρωποι της Μέλσουνγκεν ανανέωσαν το συμβόλαιό του μέχρι τον Ιούνιο του 2013, με απολαβές περίπου 150.000 ευρώ ετησίως.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ΠΑΟΚ θέλει Τάιρον Λου

Τον βετεράνο γκαρντ του ΝΒΑ Τάιρον Λου (35 χρ.) θέλει ο ΠΑΟΚ, ύστερα από την απόκτηση των Χέλιγουελ, Μονρό και Ντρόμπνιακ. Ο Λου έχει κατακτήσει τον τίτλο με τους Λέικερς, ενώ έχει αγωνιστεί στους Ουίζαρντς, Μάτζικ, Ρόκετς, Χοκς, Μάβερικς και Μπακς, έχοντας 11χρονη καριέρα στο ΝΒΑ.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Για μετάλλιο τα τορνέιντο

Πλώρη για ένα μετάλλιο έχουν βάλει οι Ιορδάνης Πασχαλίδης – Κώστας Τριγκώνης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τορνέιντο που διεξάγεται στη λίμνη Γκάρντα στην Ιταλία. Οι ιστιοπλόοι μας βρίσκονται στην 3η θέση της γενικής κατάταξης, ενώ στην 8η είναι οι Ν. Μαύρος – Α. Ταγαρόπουλος.

ΕΟΕ

Κονδύλια στους αθλητές

Την κατανομή των κονδυλίων της ολυμπιακής προετοιμασίας για τους αθλητές υψηλού επιπέδου για το έτος 2009, σύμφωνα με τα κριτήρια που είχαν θεσπιστεί, ανακοίνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Παράλληλα, καταρτίστηκε η προολυμπιακή ομάδα για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, η οποία αποτελείται από 459 αθλητές και αθλήτριες. Τα περισσότερα χρήματα θα πάρει η Κολυμβητική Ομοσπονδία (1.500.000) και ακολουθεί ο στίβος με 730.000 ευρώ.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΠΕΝ

Πέρασαν τα φαβορί

Με νίκες προχώρησαν στην επόμενη φάση του αμερικανικού όπεν οι Ραφαέλ Ναδάλ, Ρότζερ Φέντερερ, Σερίνα Γουίλιαμς και Κιμ Κλάιστερς. Ο Φέντερερ επικράτησε με 3-0 επί του Γερμανού Γκρέουλ. Ο Χιούιτ (Αυστραλία) νίκησε τον Ισπανό Τσέλα, ο Ναδάλ (Ισπανία) τον Γάλλο Γκασκό, η Σερίνα Γουίλιαμς την Ουγγαρέζα Ζινκ, η Ρωσίδα Σάφινα τη Γερμανίδα Μπαρόις και η Κλάιστερς (Βέλγιο) τη Γαλλίδα Μπαρτολί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή