Μιλούν οι αθλήτριες

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μιχαέλα Μεταλλίδου

Ως ομάδα, θα προσπαθήσουμε να μπούμε στις 10-12 πρώτες θέσεις, παρότι δεν θα είναι εύκολο. Σε προσωπικό επίπεδο, θέλω να κάνω μία αξιοπρεπή εμφάνιση και θα κυνηγήσω την είσοδο στην 24άδα του τελικού στο σύνθετο ατομικό. Σε κάθε μεγάλο αγώνα νιώθω ότι αποκτώ εμπειρία, αφού είναι η πρώτη μου χρονιά σ’ αυτό το επίπεδο. Του χρόνου τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για μένα, με δεδομένο ότι και οι κριτές θα με έχουν μάθει ως αθλήτρια. Δυνατό μου σημείο είναι ότι έχω σταθερή απόδοση και «βγάζω» τα προγράμματά μου σε όλους τους αγώνες. Μου έχουν λείψει οι διακοπές και η δυνατότητα να περνώ περισσότερες ώρες με την οικογένειά μου, αλλά η ρυθμική είναι η ζωή μου.

Βάλια Μανιού

Είμαστε αισιόδοξες. Στόχος της ομάδας του ανσάμπλ είναι να μπούμε στην οκτάδα και γιατί όχι κάτι καλύτερο. Ως ομάδα είμαστε δεμένη και υπάρχει συνεννόηση μεταξύ μας. Ευελπιστούμε ότι μπορούμε να πετύχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Φυσικά, αυτό δεν θα είναι εύκολο. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα όπου θα πάρουν μέρος οι καλύτερες αθλήτριες του κόσμου. Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. Συνήθως όταν ξεκινάει ένας νέος ολυμπιακός κύκλος οι περισσότερες χώρες κατεβάζουν νέες αθλήτριες ώστε να είναι έτοιμες για τους επόμενους Ολυμπιακούς. Στην Ιαπωνία δεν θα συμβεί αυτό. Μόνο τρεις είμαστε οι νέες ομάδες. Τα προγράμματά μας είναι χαρούμενα θέλουμε να τα χορέψουμε και να ξεσηκώσουμε τους θεατές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή