Εξοργισμένοι από την εμφάνιση με τον Εργοτέλη

Εξοργισμένοι από την εμφάνιση με τον Εργοτέλη

2' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οργή έχει «πλημμυρίσει» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού μετά τη συντριβή απ’ τον Εργοτέλη με 5-0. Τι και αν το παιχνίδι ήταν φιλικό. Τι και αν απουσίαζαν πολλοί βασικοί ποδοσφαιριστές. Η εικόνα που εμφάνισαν οι Πειραιώτες στο Παγκρήτιο εξόργισε τα στελέχη της ομάδας. Στη σημερινή προπόνηση είναι πολύ πιθανό να δώσει «το παρών» ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, για να μιλήσει τόσο με τον Τιμούρ Κετσπάγια, όσο και με τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να τους καταστήσει σαφές πως δεν επιτρέπονται τέτοιες εμφανίσεις ούτε σε φιλικά παιχνίδια.

Χαρακτηριστικές είναι οι χθεσινές δηλώσεις του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη: «Καλά έκανε ο Εργοτέλης και έπαιζε σαν να ήταν τελικός κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό φανερώνει με τι πάθος έπαιξε ο Εργοτέλης και μπράβο του, δεν θα ρίξω ευθύνες. Δεν θα μετατρέψουμε όμως το φιλικό ματς σε τραγωδία. Εμείς κοιτάμε πάντα μπροστά, η διοίκηση και όλοι κοιτάμε αυτό το θέμα το οποίο δεν θα περάσει απαρατήρητο. Είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο μάθημα που θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα. Αυτοί είμαστε, με αυτούς θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, περιμένετε μέχρι τον Ιανουάριο γιατί σίγουρα κάτι θα γίνει. Ας δείξει ο κάθε παίκτης ποιος είναι και τι θέση θα έχει στην ενδεκάδα. Από εδώ και εμπρός θα πεθαίνουμε για τη φανέλα. Ενα φιλικό δεν λέει τίποτα, μόνο το σκορ».

Και πρόσθεσε ο κ. Θεοδωρίδης: «Γιατί πραγματικά ήταν μια εξευτελιστική ήττα. Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός και οι οπαδοί έχουν κάθε δίκιο. Ενας από αυτούς που έφταιγαν ήμουν και εγώ όπου λόγω προσωπικών μου ασχολιών δεν πήγα στην Κρήτη. Αυτό που θεωρώ απαράδεκτο είναι με τα παπαγαλάκια από εφημερίδες που δεν άφησαν τίποτα όρθιο και τους φωτογραφίζω. Μιλάω με φίλους του Ολυμπιακού και δεν αντέχουν τα καυστικά σχόλια ορισμένων εφημερίδων. Είναι ελάχιστοι αυτοί για να κάνουν χιούμορ εις βάρος του Ολυμπιακού».

Ενός κακού μύρια έπονται. Ο Τιμούρ Κετσπάγια είδε στο Ηράκλειο να τραυματίζονται τόσο ο Μαρέσκα, όσο και ο Ραούλ Μπράβο. Ο Ιταλός υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο και θα μείνει εκτός αγώνων για περίπου τρεις εβδομάδες. Θα χάσει σίγουρα τους αγώνες με την Καβάλα, την Αλκμααρ (εντός), ΠΑΟΚ, ΑΕΚ (εκτός), Πανιώνιο (εντός) και θα προσπαθήσει να είναι σε θέση να αγωνιστεί στον παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ με την Αρσεναλ στο Λονδίνο. Ο Ισπανός υπέστη κάταγμα ρινικού οστού και δεν θα μπορεί να αγωνίζεται για τις επόμενες δέκα ημέρες. Σίγουρα δεν θα παίξει κατά της Καβάλας, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του και στην αναμέτρηση με την Αλκμααρ. Τη θέση του Ραούλ Μπράβο στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει ο Ντομί.

Το μόνο ευχάριστο νέο απ’ το παιχνίδι του Ηρακλείου αφορά την επιστροφή των Στολτίδη και Ντάρμπισιρ. Ο Ακης Στολτίδης μπορεί να καλύψει το κενό του Μαρέσκα, ενώ ο Αγγλος θα αυξήσει σε τρεις τις επιλογές του προπονητή του για την επίθεση. Αρχίζει σήμερα απ’ τα εκδοτήρια του γηπέδου Καραϊσκάκη η διάθεση των εισιτηρίων του σαββατιάτικου αγώνα με την Καβάλα. Είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο με την επίδειξη της ταυτότητας. Κοστίζουν 15, 20, 25, 30 και 40 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή