Καζλάουσκας: Παίξαμε όπως έπρεπε, με εξαίρεση τα λάθη

Καζλάουσκας: Παίξαμε όπως έπρεπε, με εξαίρεση τα λάθη

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μειδίαμα του Γιόνας Καζλάουσκας για τη νικηφόρα πρεμιέρα της εθνικής ομάδας στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας «καθρέφτιζε» την ήπια ικανοποίηση του Λιθουανού τεχνικού για την απόδοση των Ελλήνων παικτών και το μόνο σημείο της στατιστικής που δεν του άρεσε ήταν τα 17 λάθη.

«Κάναμε την αρχή που θέλαμε και προσωπικά με ενδιέφερε πολύ η πρώτη νίκη. Είχα κάποιες ανησυχίες για την πιθανή ευστοχία από τα σουτ των αντιπάλων μας, αλλά η άμυνά μας δεν έδωσε δικαιώματα. Παίξαμε με ένταση μέχρι το τελευταίο λεπτό και από τον ενθουσιασμό μας, όταν όλα είχαν κριθεί, έγιναν κάποια περιττά λάθη. Πιστεύω ότι ψυχολογικά αυτή η νίκη ήταν ό, τι καλύτερο και ήρθε με τον τρόπο που είχαμε σχεδιάσει», είπε ο τεχνικός της εθνικής ομάδας, που είναι λιτός και περιεκτικός σε όλες τις δηλώσεις του.

«Κάναμε πολλά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά είναι και λίγο ψυχολογικό το θέμα. Κάναμε όμως και κάποια πράγματα καλά», υποστήριξε ο Νίκος Ζήσης, ενώ ο αρχηγός της Εθνικής, Αντώνης Φώτσης, υπογράμμισε ότι υπήρχε μεγάλη συγκέντρωση απ’ όλους τους παίκτες στην άμυνά τους και το παιχνίδι κύλησε ομαλά, χωρίς να μπορέσει η ΠΓΔΜ να προβάλει αντίδραση.

«Κάναμε το αυτονόητο. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι. Πήραμε διαφορά και την διατηρήσαμε σε όλο το παιχνίδι. Υπήρχε λίγο άγχος, όμως έχουμε βρει χημεία κι έτσι φεύγει το άγχος», συμπλήρωσε ο Γιάννης Καλαμπόκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή