Συντομα

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΛΠΙΔΕΣ

Με την Αγγλία στην Τρίπολη

Η εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει απόψε την Αγγλία (19.00) στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου του 2011. «Οι Αγγλοι έχουν πολύ καλή ομάδα, με την προηγούμενη γενιά να φτάνει στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος», τόνισε χθες ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Νιόπλιας. Το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης δεν ολοκλήρωσαν οι Σοϊλέδης, Ιωαννίδης. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Μάουρο Μπεργκόντζι.

ΠΑΟΚ

Μουν: Είμαι έτοιμος

Ο Μπράις Μουν παρουσιάστηκε χθες από τον «Δικέφαλο», κράτησε τη φανέλα με το Νο3 και δήλωσε: «Ξέρω ότι η νέα μου ομάδα έχει καλούς ποδοσφαιριστές και πρέπει να παλέψω για τη θέση σ’ αυτήν. Είμαι έτοιμος για τον ανταγωνισμό. Είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να γνωρίζει ότι είναι επιλογή του προπονητή. Αυτό μου δίνει ένα κίνητρο επιπλέον να θέλω να τον δικαιώσω». Η ΠΑΕ ενημέρωσε χθες πως θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση των μετόχων στις 14 του μηνός, με βασικό θέμα τη νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Κατέθεσε έφεση

Εφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για την ποινή αποκλεισμού της έδρας του για μία αγωνιστική και επιβολή προστίμου 60.000 ευρώ για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Αρη κατέθεσε η ΠΑΕ, ζητώντας να εξαλειφθεί ο αποκλεισμός της έδρας και να μειωθεί το ποσό του προστίμου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

«Χαμηλώστε τους τόνους»

Προσπάθεια προσγείωσης των ποδοσφαιριστών του ξεκίνησε από χθες ο Νίκος Καραγεωργίου. «Δεν υπάρχει η διάθεση να ασχοληθούμε με το αποτέλεσμα. Θα χρειαστεί προσπάθεια για να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής. Καλύτερα να τρώγαμε 5-0 από τον Ολυμπιακό και να κερδίζαμε 1-0 την Ξάνθη», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αμφίβολος ο Καρντόσο

Ο Οράσιο Καρντόσο απουσίαζε από τη χθεσινή προπόνηση λόγω ενός τραβήγματος, όμως από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας τονίζουν ότι αύριο ή την Πέμπτη θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Μάριο Γκόμεζ, πάντως, δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Φυτανίδη και τον τραυματία Νταμόντε.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Επειγόντως μεταγραφή

Την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού ή ενός αμυντικού μέσου ζήτησε από τη διοίκηση ο Αλμπέρ Καρτιέ. Ο προπονητής της ομάδας της Κομοτηνής έχει στη διάθεσή του τον Ν’ Γκαμπί ο οποίος μπορεί να καλύψει αυτές τις δύο θέσεις, όμως ο Γάλλος τεχνικός θέλει έναν ακόμη παίκτη του ιδίου στυλ, γνωρίζοντας βέβαια ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά, μια και η μεταγραφική περίοδος τελειώνει στις 10 Σεπτεμβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή