Απολογία Κετσπάγια στον Κόκκαλη

Απολογία Κετσπάγια στον Κόκκαλη

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παράταση για μία ημέρα πήρε η συνάντηση του προέδρου του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη, με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Ο κ. Κόκκαλης προτίμησε να μη δώσει «το παρών» στη χθεσινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και θα περιμένει σήμερα τον Γεωργιανό τεχνικό στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην πλατεία Αλεξάνδρας, προκειμένου να εκτιμήσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα, μετά τη συντριβή απ’ τον Εργοτέλη στο κυριακάτικο φιλικό του Ηρακλείου.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο πρόεδρος των Πειραιωτών αποφάσισε να μιλήσει εφ’ όλης της ύλης την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που θα γίνει στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την παρουσίαση των καλοκαιρινών μεταγραφών. Πηγές αναφέρουν πως είναι διατεθειμένος να αναφερθεί σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα, δηλαδή τη μεταγραφική πολιτική, την αγωνιστική εικόνα, την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά και το ενδεχόμενο εισόδου στην ΠΑΕ άλλου επιχειρηματία. Είναι σαφές πως θα επιχειρήσει να βελτιώσει το κλίμα στην ομάδα, μία ημέρα πριν απ’ το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα, με αντίπαλο την Καβάλα.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν χθες την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Καβάλα. Ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε στους παίκτες του για την τραγική εμφάνιση στην Κρήτη, επισημαίνοντάς τους πως δεν πρέπει να επαναληφθεί στο μέλλον κάτι ανάλογο. Ακολούθως, είδε με ικανοποίηση τόσο τον Γιάννη Παπαδόπουλο όσο και τον Ραούλ Μπράβο να προπονούνται κανονικά. Ο Ισπανός, πάντως, που έχει τραυματιστεί στη μύτη, αναμένεται να προφυλαχθεί το Σάββατο. Πλέον, το ιατρικό δελτίο έχει μόλις δύο ονόματα, του Μαρέσκα και του Γκαλέτι. Ο τελευταίος πιθανότατα θα μπορέσει να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στον αγώνα με την Αλκμααρ, ενώ ο Μαρέσκα αναμένεται να χάσει όλους τους αγώνες του Σεπτεμβρίου. Ο Ζαϊρί ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του και χθες έδωσε «το παρών» στις εγκαταστάσεις του Ρέντη όπου ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

– Εκπρόσωποι της Αρσεναλ και της Μαρσέιγ θα παρακολουθήσουν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αλκμααρ την Τετάρτη στο Φάληρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή