Κύπριοι προαναγγέλλουν εξελίξεις στην ΑΕΚ

Κύπριοι προαναγγέλλουν εξελίξεις στην ΑΕΚ

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παραμονή της «στιγμής της αλήθειας» αναφορικά με την είσοδο νέων επενδυτών στην ΠΑΕ ΑΕΚ, κυπριακή ιστοσελίδα περιπλέκει τα πράγματα. Το «sportive. com. cy», με δημοσιεύμα του το οποίο έχει τίτλο «Αλλαγή σκηνικού για τους νέους επενδυτές», δίνει νέα διάσταση στο θέμα και μάλιστα λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του Νίκου Θανόπουλου.

«Τη στιγμή που θεωρούνταν από πολύ δύσκολο μέχρι απίθανο το ενδεχόμενο εισόδου νέων επενδυτών στην ΠΑΕ ΑΕΚ, σημειώθηκε αλλαγή σκηνικού. Η ζυγαριά πλέον γέρνει προς την εισροή νέων κεφαλαίων. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λήγει στις 25 Σεπτεμβρίου και μέχρι τότε ελπίζεται ότι όλα θα τελειώσουν και τυπικά. Πρόκειται για πενταμελή ομάδα Κυπρίων επιχειρηματιών, οι οποίοι, όμως, δεν θα βάλουν ο καθένας το ίδιο ποσό», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Την ίδια ώρα ο Δημήτρης Χατζηχρήστος αποκάλυψε πως o Κύπριος αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Παντελής Αθηνής, θέλει να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ: «Μου είχε πει ότι ενδιαφέρεται να πάρει το 51% και να βγει μπροστά, να πάρει αυτός τα ηνία και να έχει ο κόσμος να κάνει με έναν άνθρωπο. Ο κ. Αθηνής θεωρεί αποτυχημένο το υπάρχον σύστημα. Αυτό που με ενθουσίασε προσωπικά είναι ότι μου είπε: «Πίστεψέ με, στήριξε με μέχρι να αποδειχθώ και εγώ ανίκανος», υποστήριξε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, μιλώντας στο Νοvasport Fm.

Σε όλα αυτά, βέβαια, αναμένεται να τοποθετηθεί σημερα ο Νίκος Θανόπουλος. Ο πρόεδρος της «Ενωσης» θα μιλήσει κυρίως για τις συζητήσεις που είχαν γίνει με όμιλο επιχειρηματιών πριν από περίπου ενάμιση μήνα. Θυμίζουμε ότι έχει δεσμευτεί πως «θα αποκαλύψει την αλήθεια όταν έρθει η στιγμή». Επίσης, θα αναφερθεί και στο τι γίνεται με τους «νέους» επενδυτές από την Κύπρο, με τους οποίους, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, είχε συζητήσεις τις τελευταίες μέρες.

Ενα ακόμη «καυτό» θέμα είναι το προπονητικό κέντρο της ομάδας. Η καθυστέρηση της παράδοσης είναι δεδομένη, ενώ μετά τη δημοσιοποίηση της σύμβασης υπάρχουν και αρκετά ερωτήματα που χρειάζονται ανάλυση και εξηγήσεις.

Στα αγωνιστικά, ο Νίκος Καράμπελας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σκωληκοειδίτιδας, η οποία ήταν επιτυχημένη, αλλά θα χρειαστεί να παραμείνει σε νοσηλεία για τις επόμενες τρεις ημέρες, πριν πάρει εξιτήριο. Εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά, αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων έπειτα από περίπου 20 ημέρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή