Πίσω απο τις Κάμερες

2' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο χρόνος γιατρεύει

Στη συναυλία για τα 50 χρόνια του Λευτέρη Παπαδόπουλου στο Ολυμπιακό Στάδιο, σε περίοπτη θέση ξεχώριζαν από τους καλεσμένους ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και η σύζυγός του Μπέγκα. Ξεπεράστηκαν, όπως φαίνεται, οι παρεξηγήσεις από τις περιβόητες δηλώσεις Λευτέρη Παπαδόπουλου «on camera» το 1996 ότι «ο Μπάγεβιτς πήγε να διαλύσει την ΑΕΚ και ήλθε στη Νέα Φιλαδέλφεια σαν το παγώνι με τη φόρμα του Ολυμπιακού». Περασμένα – ξεχασμένα. Γ. Λ.

Ο Μπολτ έγινε… λαγός

Ο Ουσέιν Μπολτ είναι 23 ετών και όπως κάθε νέο παιδί, θέλησε να πάει σε ένα κλαμπ να διασκεδάσει. Πριν από λίγες ημέρες επισκέφθηκε ένα από τα πιο γνωστά νυχτερινά μαγαζιά του Λονδίνου, αλλά την ώρα που έφευγε διαπίστωσε ότι στην έξοδο τον περίμεναν οι παπαράτσι. Ετσι, έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλά: άρχισε να τρέχει. Οι φωτογράφοι που προσπάθησαν να τον κυνηγήσουν γρήγορα διαπίστωσαν ότι, ακόμη κι εκτός κουλουάρ, ο Τζαμαϊκανός είναι ο πιο γρήγορος άνθρωπος του κόσμου. Σπυρ. Σπαν.

Ο Σοφοκλής της δίαιτας

«Μέλι» στάζει το στόμα του Γιόνας Καζλάουσκας για τη συνέπεια του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στις υποχρεώσεις του στην Εθνική, ακόμη κι εκτός γηπέδου που έχει κάνει ουκ λίγες… αταξίες. Στις τρεις τελευταίες προπονήσεις, πριν από το Ευρωμπάσκετ, ο «Σόφο» απώλεσε δύο κιλά λίπους και συνολικά, χωρίς να έχει ζυγιστεί, υπολογίζεται ότι έχει φτάσει τα 143 κιλά και είναι… στυλάκι. O Σχορτσιανίτης είχε δηλώσει, πριν από το Ευρωμπάσκετ ότι το μεγαλύτερο κίνητρο της θεαματικής σωματικής αλλαγής του και νοοτροπίας είναι ο ίδιος ο Καζλάουσκας και ο τρόπος αντιμετώπισής του. Ποιος είναι αυτός; «Ο Σοφοκλής είναι σαν… μωρό», έλεγε ο Λιθουανός προπονητής, μετά τον αγώνα της Εθνικής με την ΠΓΔΜ και ο νοών νοείτο.Γ. Β.

Διάσταση απόψεων

Χθες, το Πρωτοδικείο Αθηνών ενέκρινε την ίδρυση της Ενωσης Ελλήνων Αθλητών Αντισφαίρισης. Βλέποντας την αδυναμία (έως και αδιαφορία) της διοίκησης της ΕΦΟΑ να τους βοηθήσει ουσιαστικά, οι τενίστες της χώρας αποφάσισαν να ακολουθήσουν δική τους πορεία. Παράλληλα, θέλουν να δώσουν όραμα στα νέα παιδιά, προκειμένου να παραμείνουν στον χώρο και να κάνουν καριέρα. Είναι, πλέον, πολύ μεγάλη η δυσαρέσκεια που υπάρχει προς τον πρόεδρο της ΕΦΟΑ, Σπύρο Ζάννια. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως ο τελευταίος δεν έδωσε το «παρών» καμία ημέρα στις εγκαταστάσεις της Φιλοθέης, όπου διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών. Δεν πρέπει να υπάρχει προηγούμενο σε καμία ελληνική ομοσπονδία. Ν. Ν. Γ.

Διαμαρτυρίες οπαδών

Το θέμα της πώλησης του Κώστα Παπανικολάου μπαίνει στην τελική του ευθεία. Ο Αρης έχει επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό, όμως, ακόμη δεν έχει απαντήσει. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ, όπου και θα συζητηθεί το θέμα. Το δεδομένο είναι πως αυτοί που φωνάζουν για να μην πουληθεί ο ταλαντούχος φόργουορντ είναι αυτοί που δεν στηρίζουν την ομάδα. Οι φίλαθλοι, δηλαδή. Ο Αρης φέτος έφερε στην ομάδα παίκτες υψηλού επιπέδου, όπως ο Χατζηβρέττας, ο Ντικούδης και ο Κακιούζης, παίκτη που ήταν στο ρόστερ των φιναλίστ του ΝΒΑ Ορλάντο Μάτζικ (Τζέρεμι Ρίτσαρντσον), η Ευρωλίγκα τον προσκάλεσε να παίξει στη διοργάνωση παρ’ ότι δεν είχε κερδίσει αυτό το προνόμιο αγωνιστικά κι όμως, τα διαρκείας δεν έχουν ξεπεράσει καν τα 1.000! «Αν είχε η διοίκηση 3-4 χιλιάδες διαρκείας, δεν θα τολμούσε να σκεφτεί πώληση του Παπανικολάου», είπε χθες ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης.Γ. Σ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή