Συντομα

2' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΟΚ

«Ανάκριση» Ζαγοράκη

Την πρώτη συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης για τη φετινή χρονιά δίνει σήμερα (13.30) ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης. Κύκλοι της ΠΑΕ αναφέρουν πως ο Ζαγοράκης είναι έτοιμος να απαντήσει σε κάθε ερώτηση, τονίζοντας πως «δεν θα υπάρξει δύσκολη ερώτηση». Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου, θα δημοσιευθούν στο σάιτ της ομάδας και οι απαντήσεις του Ζαγοράκη στις ερωτήσεις των φιλάθλων, που είχαν την ευκαιρία μέχρι την Κυριακή να «ανακρίνουν» τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Αντίδραση οργανωμένων

Κόντρα μεταξύ των οργανωμένων οπαδών του Ηρακλή και της ΠΑΕ ξέσπασε με αφορμή την απόφαση της διοίκησης να μην ζητήσει εισιτήρια από την ΑΕΚ για το κυριακάτικο παιχνίδι. Οι οργανωμένοι εξέδωσαν ανακοίνωση, η ΠΑΕ απάντησε με δική της ανακοίνωση, τονίζοντας πως «η απόφαση αυτή δεν είναι απόφαση τιμωρίας, αλλά απόφαση προβληματισμού. Ας αποτελέσει το ξεκίνημα μιας νέας, ειλικρινούς σχέσης, στην προοπτική να βρεθεί -επιτέλους- ο τρόπος ώστε ο πραγματικός φίλος του Ηρακλή να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, με συνέπεια και υπευθυνότητα, χωρίς οι μεμονωμένοι κύκλοι, που βρίσκουν χώρο δράσης, να πληγώνουν κάθε φορά την ομάδα μας και την αγάπη όλων μας για αυτήν». Οι οργανωμένοι απάντησαν διατηρώντας σκληρή στάση: «Στον πόλεμο που μας κήρυξαν θα τα μάθουν όλοι, όλα. Περιμένουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ, η οποία θα εξηγεί τους λόγους για τους οποίους λήφθηκε η απόφαση να μη πάρουν εισιτήρια για το ΟΑΚΑ, για να τοποθετηθούμε περαιτέρω».

ΚΑΒΑΛΑ

Ενόχληση Κατεργιαννάκη

Το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την ενεργό δράση σκέφτεται ο Φάνης Κατεργιαννάκης. Ο τερματοφύλακας της Καβάλας φαίνεται ενοχλημένος από τις μεταγραφές των Κάλατζε και Ιτάνζ και, όπως δήλωσε στον ΝovaΣπορ FM, πολύ σύντομα θα συναντηθεί με τον κ. Ψωμιάδη: «Να δω τι θα μου πει και η διοίκηση, και από εκεί και πέρα ανάλογα θα πράξω. Υπάρχει ξενέρωμα για το γεγονός ότι ήρθαν στην ομάδα δύο πρωτοκλασάτοι τερματοφύλακες. Ηθελα να τελειώσω κάπως αλλιώς την καριέρα μου, σε μία ομάδα της Σούπερ Λίγκας. Το να ανταγωνιστώ με έναν τερματοφύλακα θα ήταν διαφορετικά, αλλά με δύο πρωτοκλασάτους τερματοφύλακες θα είναι δύσκολο. Δεν είναι εύκολο από βασικός και με την ομάδα να πηγαίνει καλά, να βρεθείς στην κερκίδα».

SΚΟDΑ ΞΑΝΘΗ

Θέλει νίκη στην Κρήτη

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αναζητεί η SKODA Ξάνθη απέναντι στον Εργοτέλη. Ο Σπύρος Βάλλας, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, τόνισε ότι η διακοπή του πρωταθλήματος λειτούργησε θετικά για την ομάδα του, καθώς «τα καινούργια παιδιά που ήρθαν πρόσφατα είχαν τον χρόνο να ενταχθούν στην ομάδα», ενώ συμπλήρωσε ότι δεν πρέπει να σταθούν στην επιτυχία των Κρητικών επί του Ολυμπιακού: «Η νίκη του Εργοτέλη επί του Ολυμπιακού δεν είναι κριτήριο, καθώς ήταν ένα φιλικό παιχνίδι. Πρόκειται για μια δυνατή και δύσκολη ομάδα που είναι σταθερή τα τελευταία χρόνια και έχει έναν πολύ καλό προπονητή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή