Πίσω από τις Κάμερες

2' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η άλλη πλευρά του φεγγαριού

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είδε την άσχημη όψη του νομίσματος στον Βόλο, όταν έγινε στόχος μερίδας ανεγκέφαλων οπαδών του τοπικού Ολυμπιακού. Λίγες μέρες αργότερα, την ερχόμενη Κυριακή, θα δει και την καλή του όψη: ο Πανθρακικός ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό ότι προτίθεται να τιμήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ ως τον πιο σημαντικό ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε ποτέ στο γήπεδο της Κομοτηνής. Είναι μια κίνηση που λειτουργεί σαν αντίβαρο στην αθλιότητα των ολίγων και η οποία πιθανώς θα έχει ανταπόκριση από τον Παναθηναϊκό. Αν και σχεδόν ποτέ δεν παρακολουθεί διά ζώσης τα εκτός έδρας παιχνίδια, ο Νικόλας Πατέρας εξετάζει το ενδεχόμενο να μεταβεί την Κυριακή στην Κομοτηνή όχι τόσο για το ματς, όσο για τη βράβευση του Σισέ. Χρ. Κ.

Το πήρε αλλιώς

Χάρμα οφθαλμών ήταν προχθές ο Νίνης, στο ματς της Ελπίδων με την Αγγλία. Ξεχώριζε σαν τη μύγα μέσ’ στο γάλα και επιβεβαίωσε ότι εφέτος το έχει πάρει… αλλιώς. Μπράβο του γιατί δεν είναι εύκολο πράγμα να ξεκολλήσεις όταν για κάποιους λόγους η καριέρα σου μένει στάσιμη, ειδικά όταν είσαι 19 χρόνων. Δεν θέλει και πολύ να σε πάρει από κάτω, αλλά ευτυχώς ο Νίνης αντέδρασε καλά και ήδη τα πρώτα δείγματα είναι πολύ πειστικά.Χρ. Κ.

Τούμπα για το γήπεδο

Πολλοί συγκρίνουν τον Θοδωρή Ζαγοράκη με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τις προσπάθειες που έκαναν (ο ένας συνεχίζει) για να επαναφέρουν στον σωστό δρόμο τις ομάδες τους, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντίστοιχα. Πολλοί θεωρούν ότι έχουν κοινά στοιχεία σε ό,τι αφορά τη διοίκηση, όμως χθες προέκυψε κάτι διαφορετικό. Ο Ζαγοράκης ρωτήθηκε πού θα ήθελε να γίνει το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ και απάντησε κατηγορηματικά: «Εγώ θέλω να γίνει στην Τούμπα». Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα γίνει εκεί το γήπεδο, ενώ εντύπωση προκάλεσε η δήλωση του «Τεό» που είπε πως «το καλύτερο για μένα θα είναι να γίνει όταν δεν θα είμαι εδώ», εννοώντας ότι δεν θα ήθελε να ακούσει πάλι αρνητικά και κακόβουλα σχόλια.Γ. Σ.

Οχι σούπερμαν, Τιραμόλας

«Ενιωσες… σούπερμαν, Γιάννη, στον αγώνα με τους Κροάτες και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν ήσουν απόλυτα εύστοχος;» ρωτήθηκε ο Γιάννης Μπουρούσης για τους 17 πόντους που σημείωσε στο πρώτο 20άλεπτο του παιχνιδιού της Εθνικής με την Κροατία, αλλά ο σέντερ του Ολυμπιακού είχε έτοιμη απάντηση: «Δεν υπάρχουν σούπερμαν στο σύγχρονο μπάσκετ, αν και θα ήθελα να ήμουν ο Τιραμόλας γιατί ήταν ο αγαπημένος παιδικός ήρωάς μου!».Γ. Β.

Φάουλ με… σκοπό

Οι Κροάτες στην προσπάθειά τους να «γυρίσουν» το προχθεσινό παιχνίδι με την Εθνική ομάδα και να νικήσουν την ελληνική ομάδα, είχαν στοχεύσει τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, κάνοντάς του πολλά φάουλ. Ειδικά, ο Νίκολα Βούιτσιτς που γνωρίζει τον «Σόφο» από τη συνύπαρξή τους στον Ολυμπιακό και την αστοχία που τον διακρίνει στις ελεύθερες βολές, έστειλε τον Ελληνα παίκτη τέσσερις φορές στη γραμμή του φάουλ για να εκτελέσει οκτώ βολές. «Γιατί μου έκανες συνέχεια φάουλ;» ρώτησε ο Σοφοκλής τον Κροάτη σέντερ και ο Βούιτσιτς του απάντησε με χιούμορ: «Για να βελτιωθείς στις βολές!».Γ. Β.

Ο Γκάλης της Α2

Τα πειράγματα του νέου μάνατζερ της Εθνικής μπάσκετ, Σταύρου Ελληνιάδη, κρατούν κλίμα ευφορίας στους διεθνείς παίκτες και ύστερα από την άνετη πρόκριση που πήρε η ελληνική ομάδα για τη φάση των 12 του Ευρωμπάσκετ, ο… Σταύρακας, όπως τον φωνάζουν, έδωσε ρεσιτάλ. Βλέποντας τον Μπουρούση να μιλά στους δημοσιογράφους, τον προέτρεψε να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει, αλλά και ο ψηλός ήταν ετοιμόλογος: «Ο Σταύρος ήταν ο… Γκάλης. Στην Α2 κατηγορία, φυσικά…».Γ. Β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή