Στήριξη Κόκκαλη σε Κετσπάγια – παίκτες

Στήριξη Κόκκαλη σε Κετσπάγια – παίκτες

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απόλυτη στήριξη του Σωκράτη Κόκκαλη απολαμβάνουν ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι ποδοσφαιριστές του. Στη χθεσινή συνάντηση των δύο ανδρών, παρουσία του κ. Χρυσικόπουλου, του νεαρού υιού Σωκράτη Κόκκαλη και του Δημήτρη Θεοδωρίδη στα γραφεία της πειραϊκής εταιρείας στην Πλατεία Αλεξάνδρας, ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» ξεκαθάρισε στον Γεωργιανό τεχνικό πως τον στηρίζει στο έργο του. Του τόνισε, πάντως, ότι μόνο με διαδοχικές νίκες και καλύτερο θέαμα θα μπορέσει να μπει στο περιθώριο ο διασυρμός από τον Εργοτέλη στο φιλικό παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο Τιμούρ Κετσπάγια προσπάθησε να εξηγήσει τις αιτίες της συντριβής από τον Εργοτέλη. Είπε πως ναι μεν υπήρχαν πολλές και σημαντικές απουσίες παικτών, αλλά όπως παραδέχθηκε, δεν επιτρέπεται η ομάδα να έχει τέτοια εικόνα, έστω και σε φιλικό παιχνίδι. Ο κ. Κόκκαλης προτίθεται να μεταβεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη σήμερα ή το αργότερο αύριο προκειμένου να μιλήσει στους παίκτες και να τους ζητήσει να αφήσουν στην άκρη το φιλικό του Ηρακλείου και με οδηγό τους τον Τιμούρ Κετσπάγια να φτάσουν στην υλοποίηση των στόχων τους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στη χθεσινή συνάντηση άνοιξαν αρκετά κεφάλαια που αφορούν στον Ολυμπιακό. Κατ’ αρχάς, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναζήτησε τις αιτίες που οι Λατινοαμερικανοί δεν προσφέρουν στην ομάδα τις υπερπολύτιμες βοήθειες που έδιναν την περσινή περίοδο. Ιδιαίτερα οι Γκαλέτι και Ντιόγκο δεν έχουν βρει ακόμη τον ρυθμό τους και συμφωνήθηκε πως στόχος είναι η αξιοποίησή τους στον μέγιστο βαθμό, καθώς είναι ποδοσφαιριστές που κάνουν τη διαφορά και δίνουν ποιότητα στο παιχνίδι της ομάδας του Πειραιά.

Θα «λυθούν» τα πόδια

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» εμφανίστηκε βέβαιος πως τα πόδια των παικτών θα «λυθούν» άμεσα. Κι αυτό γιατί με βάση τον προγραμματισμό που έχει κάνει, περίμενε ότι αυτό το διάστημα οι ποδοσφαιριστές του δεν θα έχουν ακόμη φρεσκάδα στο παιχνίδι τους. Πρόσθεσε δε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια. Μάλιστα, τα διοικητικά στελέχη των προέτρεψαν να μην επηρεάζεται από τα δημοσιεύματα που του ασκούν σκληρή κριτική.

Μόλις 250 εισιτήρια ζήτησε η Αλκμααρ για τον αγώνα της επόμενης Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, της πρεμιέρας των ομίλων του UEFA Τσάμπιονς Λιγκ. Ετσι, στη διάθεση των φίλων των Πειραιωτών θα τεθούν ακόμη 1.000 εισιτήρια. Για τον αγώνα στην Ολλανδία, οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν περίπου 800 εισιτήρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή