Συντομα

2' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΤΙΒΟΣ

Ερχεται ο Μπολτ στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη ο Ουσέιν Μπολτ. Ο αθλητής αύριο θα επισκεφθεί σχολείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το Σάββατο θα συμμετάσχει σε ειδική παρουσίαση στο Καυταντζόγλειο ενώ την Κυριακή θα αγωνιστεί (20.25) στα 200 μ. Χθες, την πρώτη τους προπόνηση στο στάδιο έκαναν οι Τάισον Γκέι (πρωταθλητής κόσμου του 2007 στα 100 και 200 μ.), Καρμελίτα Τζέτερ (τριταθλήτρια κόσμου), Σιντόνι Μάδερσιλ (3η στον κόσμο στα 100 το 2001), Μπρένταν Κρίστιαν κ. ά. Στο μεταξύ, σε ό, τι αφορά τα εισιτήρια, όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει «sold out». Η πώληση θα συνεχιστεί σήμερα για τελευταία ημέρα στο Καυταντζόγλειο, στον ειδικό χώρο που βρίσκεται στην κεντρική είσοδο του σταδίου, από τις 10.00 έως τις 18.00.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοντά στον Παπανικολάου

Μια ανάσα από την απόκτηση του Κώστα Παπανικολάου του Αρη βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι». Η οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο ΚΑΕ είναι μικρή και δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας να βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.

ΠΣΑΚ

Αντίδραση για την Α2

Ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί την Ομοσπονδία για αδιαφορία προς την Α2 εξέδωσε χθες ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, ο οποίος επίσης κάνει λόγο για τους αθλητές της κατηγορίας, που έχουν ξεκινήσει την αγωνιστική προετοιμασία τους και παραμένουν ανασφάλιστοι. Η ΕΟΚ απάντησε πως περιμένει πρώτα τις αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τις ομάδες της Α1 και της Α2 κατηγορίας και «έριξε το μπαλάκι» στην Πολιτεία για το θέμα της ασφάλισης των παικτών.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

ΕΟΕ: Χάσαμε δύο χρόνια

Δριμύτατες παρατηρήσεις για τις καθυστερήσεις τόσο στην κατασκευή των έργων όσο και στη συγκρότηση των επιτροπών έκανε ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, ο οποίος παρευρέθη σε συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής των Μεσογειακών Αγώνων, που έγινε χθες στο Βόλο. «Η ιστορία επαναλαμβάνεται όπως και το 2004. Ιδια λάθη, ίδιες καθυστερήσεις και πάλι θα τρέχουμε τελευταία στιγμή. Χάσαμε άδικα δύο χρόνια χωρίς να γίνει τίποτα», τόνισε μεταξύ άλλων.

ΣΕΜΕΝΙΑ

Προσεχώς τα αποτελέσματα

Σε περίπου μία εβδομάδα αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα των γενετικών ελέγχων της Κάστερ Σεμένια καθώς, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, έχουν ολοκληρωθεί. Οι έλεγχοι έγιναν σε νοσοκομείο του Βερολίνου και η IAAF θα τους γνωστοποιήσει πρώτα στην αθλήτρια και στην ομοσπονδία στίβου της Ν. Αφρικής.

ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΑΡΙΣΑ

Καλαφατάκης στον πάγκο

Στον πάγκο της Λάρισας θα βρίσκεται τη νέα σεζόν ο Γιώργος Καλαφατάκης. Ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε στην επαρχιακή πόλη και μίλησε με τους ανθρώπους της Ολύμπιας και της ΑΕΛ και συμφώνησαν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας που θα δημιουργηθεί από τη συγχώνευση των δύο.

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Σήμερα στην κορδέλα

Θύματα των… κριτών έπεσαν οι Ελληνίδες γυμνάστριες και στο αγώνισμα της μπάλας. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας, παρά την καλή προσπάθεια των αθλητριών μας, η Μιχ. Μεταλλίδου έπεσε στην 28η θέση στο σύνθετο ατμικό, η Ευαγγ. Γκουντρουμπή στην 50ή και η Ιωάννα Τάχα στην 70ή ενώ η χώρα μας είναι 15η. Σήμερα θα αγωνιστούν στην κορδέλα.

ΤΕΝΙΣ

Προκρίθηκε ο Ναδάλ

Ο Ραφαέλ Ναδάλ νίκησε τον Γάλλο Γκαέλ Μονφίλ με 3-1 σετ και προκρίθηκε στους προημιτελικούς του αμερικανικού Οπεν. Επόμενος αντίπαλος του Ισπανού θα είναι ο Χιλιανός Γκονζάλες, ο οποίος κέρδισε τον Τσονγκά (Γαλλία) με 3-1. Η Σερίνα Γουίλιαμς επικράτησε της Πανέτα (Ιταλία) με 6-4, 6-3 και στους ημιτελικούς θα αντμετωπίσει την Κλάιστερς (Βέλγιο).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή