Συντομα

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Οι άλλοι όμιλοι

Η Γαλλία έμεινε στο 1-1 (στο 10΄ αποβλήθηκε ο Λιορίς) με τη Σερβία στο Βελιγράδι και απομακρύνεται από τον στόχο της κατάκτησης της 1ης θέσης στον 7ο όμιλο. Εντυπωσιακή ξανά η Αγγλία, συνέτριψε την Κροατία με 5-1. Συνοπτικά τα χθεσινά αποτελέσματα: 1ος όμιλος: Μάλτα – Σουηδία 0-1, Αλβανία – Δανία 1-1, Ουγγαρία – Πορτογαλία 0-1. 3ος: Τσεχία – Σαν Μαρίνο 7-0, Βόρεια Ιρλανδία – Σλοβακία 0-2, Σλοβενία – Πολωνία 3-0. 4ος: Λιχτενστάιν – Φινλανδία 1-1, Γερμανία – Αζερμπαϊτζάν 4-0, Ουαλλία – Ρωσία 1-3. 5ος: Αρμενία – Βέλγιο 2-1, Βοσνία Ερζεγοβίνη – Τουρκία 1-1. 6ος: Λευκορωσία – Ουκρανία 0-0, Ανδόρα – Καζακστάν 1-3, Αγγλία – Κροατία 5-1. 7ος: Νησιά Φερόε – Λιθουανία 2-1, Ρουμανία – Αυστρία 1-1, Σερβία – Γαλλία 1-1. 8ος: Μαυροβούνιο – Κύπρος 1-1, Ιταλία – Βουλγαρία 2-0. 9ος: Νορβηγία – ΠΓΔΜ 2-1, Σκωτία – Ολλανδία 0-1.

ΠΑΟ

Σήμερα τα εισιτήρια

Κυκλοφορούν σήμερα τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Γκαλατασαράι, την ερχόμενη Πέμπτη 17/9 στο ΟΑΚΑ. Κοστίζουν από 15 έως 60 ευρώ και είναι πιθανόν να προκύψει sold out. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Ιταλός Πάολο Ταλιαβέντο. Δεν ασχολούνται στον Παναθηναϊκό με δημοσίευμα αγγλικής ιστοσελίδας που κάνει λόγο για πρόθεση της Μπλάκμπερν να αποκτήσει τον Ιανουάριο με μεταγραφή τον Τζιμπρίλ Σισέ.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Οι διαιτητές

Ο Δ. Καλόπουλος ορίστηκε στον αγώνα Πανθρακικού – Παναθηναϊκού για την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Στα υπόλοιπα παιχνίδια ορίστηκαν οι ακόλουθοι διαιτητές: Λάρισα – Ατρόμητος: Κουκουλάκης, Αρης – ΠΑΣ Γιάννινα: Παμπορίδης, Ολυμπιακός – Καβάλα: Λαμπρόπουλος, Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Σταθόπουλος, Εργοτέλης – Ξάνθη: Δαλούκας, Λεβαδειακός – Πανιώνιος: Γιάχος και ΑΕΚ – Ηρακλής: Ντάκος.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Ισχύει η «καμπάνα»

Απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση που κατέθεσε ο Ηρακλής κατά της πρωτόδικης απόφασης που του επέβαλε ποινή ενός αγώνα χωρίς θεατές και πρόστιμο 60.000 ευρώ για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Αρη. Ο Ηρακλής θα αγωνιστεί «κεκλεισμένων των θυρών» στο παιχνίδι με τη Λάρισα. Εν τω μεταξύ, ο Βασίλης Χατζηπαναγής επιστρέφει στον Ηρακλή, όχι σε κάποιο συγκεκριμένο πόστο, αλλά υπό τη μορφή συνεργασίας με την ΠΑΕ. Οπως ανακοινώθηκε χθες, τα τμήματα των ακαδημιών του Ηρακλή θα προπονούνται πλέον στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Χατζηπαναγή, που είχε δημιουργήσει μια σχολή ποδοσφαίρου. «Η παρουσία του Βασίλη Χατζηπαναγή κοντά στην ομάδα έχει πολλά να προσφέρει στον Ηρακλή μας, σε όλα τα επίπεδα, στην προοπτική των φιλοδοξιών που όλοι μας έχουμε για την αγαπημένη ομάδα μας, ενώ και ο επίσημος Ηρακλής στέκεται δίπλα στον άνθρωπο – σύμβολο της ιστορίας του», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ

Εκτός η Ηλιούπολη

Η Ηλιούπολη είναι η μοναδική ΠΑΕ της Β΄ Εθνικής που δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή