Επι σκοπον

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Τύπου που έχουν καθιερώσει τελευταίως οι παράγοντες των ποδοσφαιρικών μας ομάδων έχουν ένα καλό: γεμίζουν τις ώρες των αθλητικών ραδιοφώνων και αρκετές σελίδες στις εφημερίδες. Πιστεύω πως δεν προσφέρουν τίποτα στην ενημέρωση. Η μόνη είδηση που έβγαλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Θανόπουλος, ήταν η προαναγγελία της επέκτασης της συμφωνίας με τον Μπλάνκο έως το 2013. Κάτι που θα μπορούσε να το κάνει με μία ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ, όμως, επικοινωνιακά για τους ίδιους. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ και ο ομόλογός του στον ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, θα δουν σήμερα της φωτογραφίες τους πρωτοσέλιδες. Είδαν, χθες βράδυ, μέρος της ομιλίας τους στα δελτία ειδήσεων των τηλεοράσεων και θα τo δουν και σήμερα.

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ όμως και οι δύο, για άλλη μία φορά, ευχαρίστησαν τον κόσμο για τη συμπαράστασή του και προσπάθησαν να δικαιολογήσουν κάποια πράγματα που έχουν προκαλέσει… μουρμούρες στις τάξεις των οπαδών. Σ’ αυτούς της ΑΕΚ, η πώληση του Κυριάκου στη Λίβερπουλ και στου ΠΑΟΚ, ο αποκλεισμός από το Europa Cup.

ΑΚΟΥΓΑ μετά την ολοκλήρωση των συνεντεύξεων τους, ρεπόρτερ που τις παρακολούθησαν, να προσπαθούν να εξηγήσουν τι ακριβώς είπαν και οι δύο. Δυσκολευόταν να βρουν ακόμα και τον τίτλο που θα έβαζαν. Και είχαν δίκιο.

ΘΑ καταλάβαινα να γίνει μια συνέντευξη Τύπου από τους ενδιαφερόμενους αγοραστές. Για να τους ρωτούσαν οι συνάδελφοι πόσα λεφτά σκοπεύουν να καταθέσουν σε μετρητά. Πού τα βρήκαν αυτά τα λεφτά -για να μάθει ο κόσμος ποιοι ακριβώς είναι- και τι ανταλλάγματα ζητούν για να το κάνουν. Δύσκολο θα πείτε να γίνει κάτι τέτοιο. Ομως, εκεί θα έβγαινε είδηση!

ΜΙΑ αναδρομή για το τι έγινε τους τελευταίους μήνες στην ΑΕΚ έκανε ο πρόεδρός της. Ποιος ο σκοπός; Για να μάθει ο κόσμος πως αν δεν πουλιόταν ο Κυριάκος στη Λίβερπουλ δεν θα γίνονταν οι τελευταίες μεταγραφές και πως υπάρχει «μαύρη τρύπα» 7.000.000 ευρώ στο ταμείο της εταιρείας; Γνωστά όλα αυτά. Χιλιογραμμένα και χιλιοειπωμένα.

ΜΗΝ περιμένετε, λοιπόν, να πει κάτι καινούργιο και ο Σωκράτης Κόκκαλης στην προγραμματισμένη συνέντευξή του αύριο. Αντε, αν προφτάσει και κλείσει τον Φερναντίνιο για τον Δεκέμβριο να το εξαγγείλει σαν να έχει πάρει τον Ροναλντίνιο στις δόξες του.

ΑΛΛΑ ακόμα κι αν ανακοινώσει και επισήμως τη συμφωνία του με τον Λαυρεντιάδη, μην αναμένετε να πει λεπτομέρειες. Από το ρεπορτάζ θα βγουν κι αυτές. Απλά για άλλη μία φορά θα προσπαθήσει να… ηρεμήσει τον κόσμο του Ολυμπιακού, που δείχνει έτοιμος να εκραγεί αν κάτι στραβώσει στα δύο παιχνίδια με την Καβάλα το Σάββατο και την Αλκμάαρ την Τετάρτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή