«Σταματήστε την γκρίνια και τη μιζέρια»

«Σταματήστε την γκρίνια και τη μιζέρια»

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Εμπιστοσύνη στην ομάδα, τον προπονητή και τους συνεργάτες του εξέφρασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, χθες, στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου για τη φετινή χρονιά. Παράλληλα, καυτηρίασε την γκρίνια και τη μιζέρια που δημιουργήθηκε γύρω από την ομάδα, με αφορμή κυρίως τον αποκλεισμό από τη Χέρενφεν, και ζήτησε από όλους υπομονή. «Το τελευταίο χρονικό διάστημα συμβαίνει κάτι στην ομάδα που ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω. Υπάρχει μια έντονη αμφισβήτηση, μια μιζέρια. Δεν μου αρέσει η γκρίνια, γιατί ξέρω ότι μεταφέρεται στην ομάδα. Ολα αυτά που λέω δεν αποτελούν δικαιολογία για το άσχημο αποτέλεσμα με τη Χέρενφεν. Ο αποκλεισμός ήταν ένα δυνατό χαστούκι», επεσήμανε αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: «Η ομάδα έχει συγκεκριμένο πλάνο. Αυτό ακολουθούσε και θα συνεχίσει να ακολουθεί. Λάθη κάνουμε και έχουμε κάνει. Το θέμα είναι να μην στοιχίζουν στην ομάδα. Ο ένας στόχος έφυγε, αλλά δεν αλλάζουμε τον προγραμματισμό και τους στόχους μας. Κάνουμε πρωταθλητισμό. Φέτος πριν καν ξεκινήσει η χρονιά λέτε ότι η ομάδα είναι χάλια. Δεν πρέπει να την σταυρώνουμε από την αρχή. Ας την αγαπήσουμε λίγο».

Ο Ζαγοράκης αναφέρθηκε εκτενώς σε τρία πρόσωπα στη διάρκεια της συνέντευξης.

Για τον Φερνάντο Σάντος τόνισε πως «πιστεύουμε στη δουλειά που κάνει και βλέπουμε τι γίνεται. Είναι προπονητής στην ομάδα μας. Αφήστε την ομάδα να προχωρήσει».

Για τον Βασίλη Γκαγκάτση υπογράμμισε πως «προσωπικά, εγώ, παράγοντας δεν μπορώ να γίνω. Υπήρχε έλλειψη εμπειρίας πάνω σε αυτό το θέμα και μιλάμε για μια ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ, που πρωταγωνιστεί. Δεν μπορούμε εμείς να εκπροσωπήσουμε τον ΠΑΟΚ στα κέντρα αποφάσεων. Μπορεί ο κ. Γκαγκάτσης. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που είναι 20-30 χρονιά στο ποδόσφαιρο. Εχει φωνή ο ΠΑΟΚ πλέον».

Για τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, που πολλοί θέλουν να τον βλέπουν βασικό, επεσήμανε πως «φτάσαμε να μας απασχολεί το πότε θα παίξει ο Κουτσιανικούλης και πότε όχι. Να ξέρετε ότι πριν αποκτηθεί, ήταν ένα αίτημα του προπονητή και του κ. Βρύζα. Επέμεναν παρά πολύ και ήρθα σε δύσκολη θέση. Είναι σίγουροι γι’ αυτόν τον ποδοσφαιριστή. Αφήστε να τον διαχειριστούν έτσι όπως αυτοί ξέρουν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή