Ο Κόκκαλης παρουσιάζει τις μεταγραφές και τη… στήριξή του στον Κετσπάγια

Ο Κόκκαλης παρουσιάζει τις μεταγραφές και τη… στήριξή του στον Κετσπάγια

2' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή συνέντευξη Τύπου του Σωκράτη Κόκκαλη στο Καραϊσκάκη. Στην εκδήλωση για την παρουσίαση των καλοκαιρινών μεταγραφών, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα αναφερθεί στη συντριπτική πλειοψηφία των θεμάτων που απασχολούν τον κόσμο της ομάδας. Αναμένεται δε να ζητήσει από τους φίλους των «ερυθρολεύκων» να σταθεί δίπλα στους παίκτες και στον προπονητή, τώρα που αρχίζει μία δύσκολη περίοδος, με παιχνίδια κάθε τρεις – τέσσερις μέρες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο κ. Κόκκαλης έχει προγραμματίσει να δώσει το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση για να μιλήσει στους παίκτες.

Εφ’ όλης της ύλης μίλησε χθες ο Εντσο Μαρέσκα, κατά τη βράβευσή του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για το καλύτερο γκολ της 2ης αγωνιστικής. Ο Ιταλός κάνει αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να προλάβει να παίξει στον δεύτερο αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Αρσεναλ στο Λονδίνο: «Αρχίζω ήδη να νιώθω καλύτερα από τη στιγμή που δεν έχω κάνει και προετοιμασία. Πιστεύω ότι χρειάζομαι 10-15 μέρες. Ελπίζω να προλάβω το ματς με την Αρσεναλ. Είναι πολύπλοκη η επιστροφή μου, από τη στιγμή που δεν έκανα προετοιμασία. Οταν επιστρέψω θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να είμαι 100% έτοιμος».

Ο Ιταλός μέσος αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που περιμένει τον Ολυμπιακό μέσα στον μήνα, καθώς κατά σειρά θα αντιμετωπίσει την Καβάλα, την Αλκμααρ, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Πανιώνιο και την Αρσεναλ. «Οι μεγάλες ομάδες παίζουν στα δύσκολα παιχνίδια. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη το Σάββατο. Εμείς παίζουμε πάντα για τη νίκη κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Σίγουρα το καλύτερο είναι η νίκη να συνδυάζεται με καλή απόδοση. Ολοι αυτό θέλουμε. Αλλά εξίσου σημαντικό είναι να κερδίζεις ακόμη και όταν δεν έχεις καλή απόδοση».

Σχολιάζοντας τη συντριβή από τον Εργοτέλη στο φιλικό της περασμένης Κυριακής, ο Εντσο Μαρέσκα υπογράμμισε: «Είναι δύσκολο όταν χάνεις με 0-5. Ηταν κακό και για εμάς και για την ομάδα και για τους φιλάθλους, αλλά εμείς πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε κερδίσει όλα τα επίσημα παιχνίδια. Μας έκανε καλό αυτή η ήττα γιατί μας ξύπνησε». Αποκάλυψε δε πως στο Ηράκλειο δεν ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκε ως στόπερ: «Δύο – τρεις φορές στο παρελθόν. Πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα και θα παίξω όπου χρειαστεί. Κι αν χρειαστεί αλλού, θα το κάνω επίσης».

Ολο το πρόγραμμα της προπόνησης ακολούθησε χθες ο Λουτσιάνο Γκαλέτι και συμπεριελήφθη στην αποστολή του αυριανού αγώνα με την Καβάλα στο Φάληρο (19.00), μαζί με τους Ντάρμπισιρ, Τοροσίδη και Στολτίδη οι οποίοι αποθεραπεύθηκαν. Θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό υπέστη ο Σοϊλέδης και θα μείνει εκτός προπονήσεων για δύο εβδομάδες. Στις 10 το πρωί θα αρχίσει από το επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της Τετάρτης με την Αλκμααρ. Εισιτήρια δε θα πωληθούν από τα εκδοτήρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή