Σκυμμένα κεφάλια και… ψυχραιμία

Σκυμμένα κεφάλια και… ψυχραιμία

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η απογοήτευση είναι δεδομένη μετά την ισοπαλία στη Μολδαβία. Παρ’ όλα αυτά, οι διεθνείς είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν την τελευταία ευκαιρία να πάει χαμένη και θα επιδιώξουν να νικήσουν τη Λεττονία στις 10 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο, προκειμένου να περάσουν στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010. Διότι, όπως λέει και ο Κώστας Χαλκιάς, «ευτυχώς ή δυστυχώς, η Εθνική είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος». Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο αρχηγός Κώστας Κατσουράνης: «Σίγουρα μας προβληματίζει ό, τι έγινε. Πρέπει από μόνοι μας να ανασηκωθούμε, να μιλήσουμε μεταξύ μας, να δούμε τι έφταιξε και σε αυτά τα τέσσερα ματς που απομένουν, αν τελικά είμαστε στα μπαράζ, να τα δώσουμε όλα».

Ψυχραιμία συνέστησε ο «παλιός» Γιώργος Καραγκούνης: «Πρέπει να επικρατήσει ψυχραιμία. Η ουσία είναι ότι η δεύτερη θέση εξαρτάται ακόμη από εμάς και θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να την διατηρήσουμε. Η κριτική έπειτα από τέτοια αποτελέσματα δεν θα πρέπει να μας επηρεάζει». Για τον αγώνα με τη Λεττονία δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Σωτήρης Κυργιάκος. Επιστρέφει, πάντως, ο Βασίλης Τοροσίδης καθώς αποθεραπεύθηκε.

Σε περίπτωση που περάσουμε στα μπαράζ του Νοεμβρίου, θα πρέπει να μας απασχολεί αν στην κλήρωση της 19ης Οκτωβρίου στη Ζυρίχη βρεθούμε στο γκρουπ των ισχυρών ή των αδυνάτων. Αυτή τη στιγμή η Εθνική είναι στο γκρουπ των ισχυρών μαζί με Γαλλία, Ρωσία και Κροατία, κάτι που μπορεί να αλλάξει αν η Πορτογαλία τερματίσει στη δεύτερη θέση στον πρώτο όμιλο. Αντιθέτως, αν από τον πρώτο όμιλο τερματίσει δεύτερη η Πορτογαλία και τρίτη η Σουηδία, τότε η εθνική ομάδα θα είναι στο γκρουπ των αδυνάτων μαζί με Σλοβενία, Βοσνία και Ιρλανδία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή