Συντομα

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Προτάσοφ σε ρόλο πυροσβέστη

Ρόλο πυροσβέστη ανέλαβε χθες ο τεχνικός του Ηρακλή, Ολεγκ Προτάσοφ, σε μια προσπάθεια να συμφιλιωθούν οι οργανωμένοι οπαδοί με τη διοίκηση της ΠΑΕ. «Διοίκηση και κόσμος είναι σαν το ανδρόγυνο σε μία οικογένεια. Οταν το ανδρόγυνο μαλώνει συνέχεια, τους κοιτάνε οι υπόλοιποι και τους σχολιάζουν αρνητικά. Τι πρέπει να κάνει το ζευγάρι για να τα βρει; Κάθεται στο ίδιο τραπέζι, πίνει το κρασάκι του και προσπαθεί μαζί να λύσει το πρόβλημα. Αυτό νομίζω ότι πρέπει να γίνει και στη συγκεκριμένη περίπτωση για το καλό της ομάδας», επεσήμανε χθες ο Ουκρανός τεχνικός. Για τον αγώνα με την ΑΕΚ τόνισε πως «δεν υπάρχει φόβος στην ομάδα. Η ΑΕΚ από μόνη της αποτελεί κίνητρο για τους παίκτες μου».

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Υπέγραψε ο Κασάρ

Με την απόκτηση του Πάμπλο Κασάρ έκλεισε τη βόλτα του στο μεταγραφικό παζάρι ο Πανθρακικός. Ο 31 ετών Ισπανός αμυντικός έβαλε χθες την υπογραφή του στο συμβόλαιο με την ομάδα της Κομοτηνής και τέθηκε αμέσως στη διάθεση του Αλμπέρ Καρτιέ, κάνοντας μάλιστα την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Ο Κασάρ έχει αγωνιστεί στην Πριμέρα Ντιβίσιον τόσο με τη Σαντατέρ όσο και με την Αλαβές.

ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ

Δεν τιμωρήθηκε

Συγχωροχάρτι έδωσε στον Ιμπραήμ Μπακαγιόκο ο Γιώργος Παράσχος, για την καθυστερημένη του επιστροφή στην Ελλάδα, και αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα υπολογίζει τον έμπειρο επιθετικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος και ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Αρη. Αντίθετα, ο Κώστας Μενδρινός έχει ελάχιστες πιθανότητες να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο νεαρός μέσος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε κάκωση στο γόνατο.

ΛΑΡΙΣΑ

Σημαντικό παιχνίδι

Νίκη για πολλούς και διάφορους λόγους θέλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον αυριανό αγώνα της Λάρισας με τον Ατρόμητο: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτό του Σαββάτου και για βαθμολογικούς λόγους, ειδικά μετά την ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά κυρίως γιατί θέλουμε μέσα από το αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς να κερδίσουμε χρόνο, ώστε με ηρεμία να δουλέψουμε και να δέσουμε ως ομάδα. Αυτό το τελευταίο ίσως είναι και πιο σημαντικό από τους τρεις βαθμούς», τόνισε ο προπονητής των Θεσσαλών στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και συμπλήρωσε: «Κάθε μέρα που περνάει γινόμαστε καλύτεροι κι αυτό είναι εμφανές στις προπονήσεις. Τα παιδιά αρχίζουν να συνεργάζονται καλύτερα μέσα στο γήπεδο, ενώ εκείνοι που βρίσκονται πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης αρχίζουν να πλησιάζουν τους υπόλοιπους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή