ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ

Η μάχη της οκτάδας

Στη μάχη της πρόκρισης στην οκτάδα της διοργάνωσης μπαίνουν από σήμερα οι ομάδες του ΣΤ΄ ομίλου. Στο Λοτζ, στις 16.45 η Τουρκία θα αντιμετωπίσει την Ισπανία, στις 19.15 η οικοδέσποινα Πολωνία θα φιλοξενήσει τη Σερβία και στις 22.00 η Λιθουανία θα αναμετρηθεί με τη Σλοβενία.

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Για μια θέση στη δωδεκάδα

Στην πόλη Μιε, στην ενδοχώρα της Ιαπωνίας, άρχισαν σήμερα τα ξημερώματα οι προκριματικοί αγώνες στο ανσάμπλ, με το οποίο ολοκληρώνεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα της ρυθμικής γυμναστικής. Στη διοργάνωση παίρνει μέρος και η ελληνική ομάδα που αποτελείται από τις Βάλια Μανιού, Αλεξάνδρα Γεωργοβασίλη, Αφροδίτη Γεωργοβασίλη, Τάνια Παπαϊωάννου, Μαίρη Σπανουδάκη και Δέσποινα Τζίμπουλα. Στόχος των αθλητριών μας είναι μια θέση στη δωδεκάδα.

ΠΟΛΟ

Στη Σύρο το «Βικέλας Καπ»

Στην Ερμούπολη της Σύρου συνεχίζεται το διεθνές τουρνουά «Βικέλας Καπ», όπου παίρνει μέρος η εθνική ομάδα. Με το εθνόσημο αγωνίζονται οι Κ. Γαλανίδης, Φ. Σταθόπουλος, Γ. Παπαδογιάννης, Ν. Μπατάκης, Ν. Κουλιεράκης, Αντ. Χαριτάκης, Αλ. Γούνας, Γ. Κουρλιάφτης, Ορφ. Μαλασπίνας, Χρ. Κουτσιαλής, Στ. Μιμίδης, Γ. Σπύρου, Δ. Δερμιτζάκης, Μ. Καπότσης, Αγγ. Βλαχόπουλος και Κ. Βιτέλας. Η εθνική αντιμετωπίζει την Ιταλία (20.30) ενώ νωρίτερα θα γίνει ο αγώνας Ισπανία – Σερβία (19.00).

ΣΤΙΒΟΣ

Λάμψη στη Θεσσαλονίκη

Ενας γαλαξίας από αστέρες του κλασικού αθλητισμού θα αγωνιστεί σήμερα και αύριο στο Καυταντζόγλειο στάδιο όπου θα διεξαχθεί ο τελικός των γκραν πρι. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 18.00 με τη σφυροβολία γυναικών και θα ολοκληρωθούν στις 21.10 με τα 100 μ. ανδρών όπου θα πάρoυν μέρος, μεταξύ άλλων, οι Τάισον Γκέι και Ασάφα Πάουελ. Από ελληνικής πλευράς σήμερα θα αγωνιστούν ο Περικλής Ιακωβάκης (18.40, 400 μ. εμπ.), ο Κώστας Μπανιώτης (19.25, ύψος), η Σάβα Λίκα (20.20, ακοντισμός), η Στέλλα Παπαδοπούλου (18.00, σφυροβολία) και η Ειρήνη Κοκκιναρίου (18.55, 3.000 μ. στιπλ).

«ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ»

380 αθλητές και αθλήτριες

Ρεκόρ συμμετοχής αθλητών και χωρών θα υπάρχει στον φετινό αγώνα δρόμου υπεραποστάσεων «Σπάρταθλον», που θα διεξαχθεί (25-26/9) στη διαδρομή Αθήνα – Σπάρτη (246 χλμ.). Εχουν δηλώσει συμμετοχή 380 αθλητές και αθλήτριες από 33 χώρες. Πρόκειται για την 27η διοργάνωση του θεσμού.

ΞΙΦΑΣΚΙΑ

«Κύπελλο Αργοναύτες»

Με τη συμμετοχή κορυφαίων ξιφομάχων μας στις κατηγορίες των ανδρών, γυναικών, παμπαίδων, παγκορασίδων διεξάγεται σήμερα το «Κύπελλο Αργοναύτες», στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας Βόλου. Πρόκειται για την πρώτη διοργάνωση ξιφασκίας που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή