Τι γραφει ο ξενος Τυπος

2' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

FRANCE FΟΟΤΒΑLL

Προσφορές σε Μπέκαμ

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην Ευρώπη τον προσεχή χειμώνα, καθώς ο ίδιος σε συνέντευξή του κατέστησε σαφές ότι αυτό επιθυμεί: «Ολος ο κόσμος γνωρίζει ότι θέλω να γυρίσω και να παίξω ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Υπάρχουν διάφορες επιλογές για μένα, αλλά προτιμώ να μη μιλήσω γι’ αυτές προς το παρόν. Εχω πολλές προτάσεις, κάτι που είναι πάντα καλό να έχει κανείς. Η Μίλαν θα ήθελε να επιστρέψω εκεί, αλλά έχω κι άλλες τρεις – τέσσερις προσφορές. Οταν έρθει η στιγμή, θα πάρω τις αποφάσεις μου», είπε ο Μπέκαμ, που ήρθε στην Ευρώπη για τον αγώνα της Αγγλίας με την Κροατία την Τετάρτη. Επιπλέον τόνισε ότι είναι πάντα σε επαφή με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, που τον είχε φέρει στον ισπανικό σύλλογο το 2003: «Του τηλεφώνησα για να τον συγχαρώ για την επάνοδό του στην προεδρία, είναι καλό για τη Ρεάλ και το ισπανικό πρωτάθλημα», είπε.

Α ΒΟLΑ

Σουμάχερ για το 2010

Ο αθλητικός διευθυντής της Φεράρι, Στέφανο Ντομενικάλι, βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή τού επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλας 1, Γερμανού Μίχαελ Σουμάχερ, στα αυτοκίνητα της ιταλικής εταιρείας για την προσεχή περίοδο. «Στο μυαλό του κυριαρχεί η επιθυμία να ξανατρέξει», είπε. «Ο τρόπος με τον οποίο ο Μίχαελ ανταποκρίθηκε στη πρόσκλησή μας να αντικαταστήσει τον Φελίπε Μάσα με κάνει να πιστέψω πως θέλει να οδηγήσει και πάλι στις πίστες. Διαφορετικά θα είχε κρεμάσει αμετακλήτως το κράνος του», είπε ο Ιταλός παράγοντας της Φεράρι. Ο κ. Ντομενικάλι επισημαίνει πάντως ότι η παγκόσμια ομοσπονδία θα πρέπει να επιτρέψει την αύξηση των αυτοκινήτων ανά ομάδα, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στους αγώνες ο Σουμάχερ.

ΤΗΕ GUΑRDΙΑΝ

Το χρυσό της Σεμένια

Τα αποτελέσματα του τεστ φύλου στο οποίο υποβλήθηκε η παγκόσμια πρωταθλήτρια των 800 μέτρων Κάστερ Σεμένια, πρόκειται να εκδοθούν στις αμέσως επόμενες ημέρες, αλλά ό,τι κι αν δείξουν, είναι απίθανο η Νοτιοαφρικανή να χάσει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Βερολίνο. Εκπρόσωπος της IAAF εξήγησε ότι θα χρειαστούν δύο εβδομάδες για να αναλυθούν τα αποτελέσματα, αλλά και πάλι δεν πρόκειται αυτομάτως να τιμωρηθεί η Σεμένια: «Δεν υπάρχει αυτόματη ακύρωση των αποτελεσμάτων σε τέτοια περίπτωση. Δεν πρόκειται για περίπτωση χρήσης απαγορευμένων ουσιών, άρα δεν μπορεί να υπάρξει αναδρομική ακύρωση των αποτελεσμάτων», είπε ο Νικ Ντέιβις.

ΕL ΡΑΙS

Ο Πέρεθ πήρε και διαιτητή

Ενας διαιτητής θεωρητικώς εν δράσει, ο 43χρονος Κάρλος Μεχία Δάβιλα, είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Φλορεντίνο Πέρεθ για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μαδριλένος διαιτητής παραμένει στη λίστα των 22 που θα σφυρίξουν φέτος τους αγώνες στην Πριμέρα Ντιβισιόν, αλλά τον Αύγουστο δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις λόγω ενός λουμπάγκο, όπως λέγεται. Στη Ρεάλ τώρα θα αναλάβει «υπεύθυνος για τους διαιτητές» και θα αποτελεί μέρος του οργανογράμματος των δημοσίων σχέσεων του συλλόγου. Αποστολή του θα είναι να συνοδεύει τους συναδέλφους του τη μέρα κάθε αγώνα και να τους προμηθεύει με ό, τι εκείνοι χρειαστούν. Βεβαίως, η Ρεάλ δεν είναι ο μόνος σύλλογος που προσλαμβάνει πρώην διαιτητή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή