Το πρόγραμμα

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Σούπερ Λίγκα, 3η αγωνιστική, 16.45 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ, Εργοτέλης – Ξάνθη, 19.00 Λεβαδειακός – Πανιώνιος, Πανθρακικός – Παναθηναϊκός, 21.15 ΑΕΚ – Ηρακλής.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: Β΄ φάση, Ε΄ όμιλος: 2η αγωνιστική: 16.45: Σκόπια – Γερμανία, 19.15: Ελλάδα – Ρωσία, 22.00: Κροατία – Γαλλία.

Αύριο: ΣΤ΄ όμιλος: 2η αγωνιστική: 16.45: Ισπανία – Λιθουανία, 19.15: Σλοβενία – Πολωνία, 22.00: Σερβία – Τουρκία.

ΣΤΙΒΟΣ: Με το αγώνισμα της σφυροβολίας ανδρών αρχίζει σήμερα στο «Καυταντζόγλειο» ο τελικός των γκραν πρι. Στις 20.25 θα διεξαχθεί ο αγώνας των 200 μ. όπου θα πάρει μέρος το μεγάλο «αστέρι» της διοργάνωσης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής και ολυμπιονίκης στα 100 και τα 200 μ. Ουσέιν Μπολτ. Από ελληνικής πλευράς, στις 18.15, ο Κώστας Φιλιππίδης θα αγωνιστεί στο επί κοντώ.

ΠΟΛΟ: Στην Ερμούπολη της Σύρου διεξάγεται η τελευταία ημέρα του διεθνούς τουρνουά «Βικέλας Καπ». Η εθνική μας ομάδα νέων ανδρών παίζει με τη Σερβία (11.30) ενώ στις 10.00 η Ισπανία αγωνίζεται με αντίπαλο την Ιταλία. Στη Νάπολη της Ιταλίας, όπου σήμερα αρχίζει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων γυναικών, η εθνική μας έχει ρεπό, ενώ αύριο θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία. Πρόκειται για το τελευταίο τεστ των διεθνών μας εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στα Χανιά από τις 20 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Με τον τελικό του ανσάμπλ ολοκληρώνεται στη Μίε της Ιαπωνίας το παγκόσμιο πρωτάθλημα της ρυθμικής.

Μ. ΠΕΝΤΑΘΛΟ: Στην Αθήνα διεξάγονται οι Α΄ διασυλλογικοί αγώνες παίδων – κορασίδων. Το πρόγραμμα: 14.30: κολύμβηση, ΟΝΑ Δήμου Αθηναίων. 16.30: σκοποβολή και δρόμος: ολυμπιακές εγκαταστάσεις Μ. Π. Γουδή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή