Αρχίζει το πάρτι των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ

Αρχίζει το πάρτι των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοίγει σήμερα η αυλαία της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με δύο αγώνες να ξεχωρίζουν από το αποψινό πρόγραμμα.

Η αναμέτρηση της Τσέλσι με την Πόρτο στο «Στάμφορντ Μπριτζ» του Λονδίνου και η μάχη της Μαρσέιγ με τη Μίλαν είναι τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της βραδιάς, κατά την οποία θα κάνει την πρεμιέρα του στο επίπεδο αυτό ο ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ταξιδεύει στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει την ντεφορμέ Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλδερόν», ελπίζοντας να επαναλάβει εμφανίσεις σαν τις περσινές της Ανόρθωσης στη φάση των γκρουπ του θεσμού. Για τον ίδιο όμιλο, τον τέταρτο, η Τσέλσι υποδέχεται την Πόρτο έχοντας στο ρόστερ της τέσσερις από τους παίκτες που η πορτογαλική ομάδα διέθετε προ πενταετίας όταν κατακτούσε το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στον τρίτο όμιλο η Μαρσέιγ ελπίζει να εκμεταλλευθεί το καυτό «Βελοντρόμ», την έδρα της, όσο και το μέτριο ξεκίνημα της Μίλαν φέτος και να πάρει τη νίκη, την ώρα που η Ρεάλ θα δοκιμάζεται στη Ζυρίχη.

Στον δεύτερο όμιλο, η πρωτάρα Βόλφσμπουργκ υποδέχεται την αποδυναμωμένη πια ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει στην Πόλη με την Μπεσίκτας. Τέλος, στο πρώτο γκρουπ η Γιουβέντους θα προσπαθήσει να κάμψει την Μπορντό στη δεύτερη ιταλογαλλική μονομαχία της βραδιάς και η Μπάγερν θα δοκιμάσει μία από τις θορυβώδεις έδρες του Ισραήλ, αντιμετωπίζοντας τη Μακάμπι Χάιφα στο Ραμάτ Γκαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή