Ξένο σώμα ο Τζεμπούρ για την ΑΕΚ

Ξένο σώμα ο Τζεμπούρ για την ΑΕΚ

2' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υποχρεωτική άδεια… αποχώρησης πήρε ο Ραφίκ Τζεμπούρ, ύστερα από απόφαση του Νίκου Θανόπουλου. Ο Γαλλοαλγερινός δεν πήρε αυτή τη φορά «άφεση αμαρτιών» από τη διοίκηση της ΑΕΚ, ενώ όπως διέρρευσε από την ΠΑΕ, ο παίκτης δεν υπολογίζεται για το αγωνιστικό κομμάτι και αποτελεί μόνο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.

Ο Τζεμπούρ παρουσιάστηκε χθες, για μία ακόμη φορά, μετανιωμένος για τα όσα έγιναν στους Θρακομακεδόνες. Ωστόσο, με την απολογία του δεν έπεισε κανέναν, με αποτέλεσμα να κριθεί από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ότι θα ήταν καλύτερο να πάρει 20 ημέρες άδεια για να ηρεμήσει.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι μετά την ολοκλήρωσή της θα αποτελέσει και ενεργό μέλος της ομάδας. Ο κ. Μπάγεβιτς δεν θέλει να τον βλέπει, καθώς θεωρεί ότι είναι μια κινητή βόμβα, η οποία μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκραγεί.

Ο Γαλλοαλγερινός, άλλωστε, είχε δώσει δείγματα του άστατου χαρακτήρα του από την εποχή που ήταν στον Ατρόμητο, όταν οι συνεχείς διαξιφισμοί με τον Γιώργο Παράσχο τον είχαν φέρει στην πόρτα της εξόδου της ομάδας του Περιστερίου. Τα ίδια έκανε και στον Πανιώνιο, όπου ήρθε σε σύγκρουση με τον προπονητή, αλλά και με αντιπάλους.

Στην ΑΕΚ, τον περασμένο Ιανουάριο, παραμονές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κτύπησε μέσα στο γυμναστήριο τον Νάτσο Σκόκο, λίγους μήνες αργότερα, ήρθε σε σύγκρουση με τον Μπάγεβιτς, ενώ το ποτήρι ξεχείλισε στην Αυστρία, όπου προετοιμαζόταν η ομάδα. Από τότε παίκτης και προπονητής δεν ανταλλάσσουν λέξη.

Το Σάββατο, πήγε στην προπόνηση με μισή ώρα καθυστέρηση, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, ενώ μία ημέρα αργότερα επίδειξε αδιαφορία στη διάρκεια της προπόνησης. Αποτέλεσμα ήταν ο Σέρβος τεχνικός να τον διώξει, με τον Τζεμπούρ να αρνείται επιδεικτικά να φύγει!

Ο μάνατζερ του παίκτη ήδη ψάχνει για ομάδα. Ωστόσο, θα είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, αφού μόνο τον Ιανουάριο θα μπορεί να φύγει και θα έχει προηγηθεί ένα τετράμηνο απραξίας.

Στα αγωνιστικά, όλοι στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα της Πέμπτης με την Εβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», για τη φάση των ομίλων του Europa League (22.05, ΑΝΤ1). Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν υπολογίζει τον τραυματία Καράμπελα (είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας) και τον τιμωρημένο Μαϊστόροβιτς (δύο κίτρινες στο παιχνίδι με τη Βασλούι). Τη θέση του Σουηδού αμυντικού αναμένεται να καλύψει ο Σανέλ Γιάχιτς.

Ο Γκουστάβο Μαντούκα ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα, λόγω μιας διάτασης στον αριστερό δικέφαλο. Ενα κτύπημα στη γάμπα έχει ο Ρότζερ Γκερέιρο, ο οποίος ωστόσο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι του Λίβερπουλ. Ατομικά προπονήθηκαν και οι Γκέντσογλου και Κουτρομάνος, οι οποίοι έχουν κάποιες ενοχλήσεις από μικροτραυματισμούς στον τελευταίο αγώνα με την ομάδα Νέων.

Τα τυπικά απομένουν πλέον για την επιστροφή των Βασίλη Δημητριάδη και Βασίλη Μπορμπόκη στην ΑΕΚ. Οι παλαίμαχοι παίκτες της «Ενωσης» είχαν επαφή χθες με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων, σχετικά με τις αρμοδιότητες που θα έχουν στην ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή