Οι οπαδοί ζήτησαν αποπομπή Κετσπάγια

Οι οπαδοί ζήτησαν αποπομπή Κετσπάγια

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε τεντωμένο σχοινί ακροβατεί ο Τιμούρ Κετσπάγια. Μετά την ισοπαλία με την Καβάλα, ο κλοιός γύρω από τον Γεωργιανό τεχνικό σφίγγει ασφυκτικά. Ο αυριανός αγώνας με την Αλκμααρ αναμένεται να κρίνει το μέλλον του στους Πειραιώτες. Αν και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αυτός να είναι έτσι κι αλλιώς ο τελευταίος του στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Σωκράτης Κόκκαλης απέφυγε και χθες να μεταβεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να μιλήσει στους παίκτες. Αντ’ αυτού προτίμησε να συναντηθεί χθες βράδυ με αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών των «ερυθρόλευκων». Οπως διέρρευσε από την πειραϊκή εταιρεία, η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, με τον κ. Κόκκαλη να ζητάει απ’ τους οργανωμένους να σταθούν στο πλευρό της ομάδας στον αγώνα με την Αλκμααρ και να προσέξουν ιδιαίτερα τη συμπεριφορά τους. Και αυτό γιατί υπάρχει ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας του Ολυμπιακού απ’ την UΕFΑ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Κόκκαλης αναγνώρισε τα προβλήματα που υπάρχουν στην παρούσα φάση στο ποδοσφαιρικό τμήμα και δεσμέυθηκε στους οργανωμένους οπαδούς πως θα πάρει άμεσα τις κατάλληλες πρωτοβουλίες. Οι πρωτοβουλίες αυτές είναι σαφές πως θα σχετίζονται με το θέμα του προπονητή.

Απ’ την πλευρά τους, οι οργανωμένοι οπαδοί εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για το θέαμα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στον αγώνα με την Καβάλα. Παρ’ όλα αυτά του τόνισαν πως στάθηκαν στο πλευρό των παικτών, σχεδόν έως το τέλος του αγώνα. Και το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν και την Τετάρτη.

Αργά το βράδυ, πηγή ανέφερε πως ασκούνται πιέσεις στη διοίκηση για να απομακρυνθεί εδώ και τώρα ο Κετσπάγια και να καθίσει άλλος προπονητής στον πάγκο στο παιχνίδι με τους Ολλανδούς! Ο Σωκράτης Κόκκαλης εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, με πιο πιθανό να κρατήσει τον Κετσπάγια στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, στη χθεσινοβραδινή συνάντηση υπήρξε η δέσμευση απ’ τον πρόεδρο της ΠΑΕ για ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, αναγνωρίζοντας τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι. Παράλληλα, στον Πειραιά υπάρχει σκεπτικισμός με την εικόνα της διαιτησίας στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Σαν να μην έφθαναν όλα τα προβλήματα, χθες βράδυ προστέθηκε άλλο ένα. Λίγο πριν απ’ το τέλος της προπόνησης, ο Ματ Ντάρμπισιρ αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως και οι τραυματίες Μαρέσκα, Σοϊλέδης και ο ανέτοιμος Γιάννης Παπαδόπουλος. Χωρίς τον Αγγλο, ο Κετσπάγια μένει και πάλι με μόλις δύο επιλογές για την επίθεση, τους Ντιόγκο και Μήτρογλου. Δεν αποκλείεται, ένας εκ των δύο να καθίσει στον πάγκο στον αγώνα με την Αλκμααρ (διαιτητής ορίστηκε ο Ούγγρος Βίκτορ Κασάι), αν ο προπονητής του Ολυμπιακού προτιμήσει το 4-5-1.

– Εκπρόσωποι της Αρσεναλ, της Μάντσεστερ Σίτι και της Στρασμπούρ θα είναι αύριο βράδυ στο Φάληρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή