Δοκιμές Μπάγεβιτς ενόψει Εβερτον

Δοκιμές Μπάγεβιτς ενόψει Εβερτον

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που οι κ. Θανόπουλος, Χατζηχρήστος, Τόγελος υπέγραφαν το μνημόνιο συνεργασίας, ώστε ΠΑΕ και Ερασιτεχνική ΑΕΚ να προχωρήσουν ενωμένες για το θέμα του γηπέδου, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έκανε την πρώτη δοκιμή ενδεκάδας για τον αυριανό αγώνα με την Εβερτον.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός χρησιμοποίησε με τους βασικούς τον Σάνελ Γιάχιτς (αποκτήθηκε για αμυντικό χαφ, αλλά αγωνίζεται και στόπερ), στη θέση του τιμωρημένου Μαϊστόροβιτς, ενώ συμπεριέλαβε στην αποστολή για την Αγγλία και τον Μπιάνκι Αρτσε (καθαρόαιμος στόπερ), έστω και αν η μπλε κάρτα του Αργεντινού δεν έχει φτάσει ακόμα στα γραφεία της ΠΑΕ (αναμένεται σήμερα ή το αργότερο αύριο).

Ο κ. Μπάγεβιτς έβαλε με τους βασικούς τον Σάχα κάτω από τα δοκάρια, τον Αραούχο δεξί μπακ, τον Χουανφράν αριστερό, τους Αλβες, Γιάχιτς στο κέντρο της άμυνας, αμυντικά χαφ τους Μάκο, Καφέ και πίσω από τον Μπλάνκο τους Λεονάρντο (αριστερά), Χέρσι (δεξιά) και τον Σκόκο (σε ελεύθερο ρόλο). Μάλιστα, ζήτησε από τους παίκτες του να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα των τριών μεσοεπιθετικών και να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο με αντεπιθέσεις.

Ο Ρότζερ Γκερέιρο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς οι ενοχλήσεις στη γάμπα δεν έχουν υποχωρήσει. Πάντως, ο Βραζιλιάνος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια της Ευρώπης.

Αναφορικά με το μνημόνιο συνεργασίας για το γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια, δύο από τους όρους που συμφώνησαν και υπέγραψαν ΠΑΕ και Ερασιτεχνική είναι πως η υπόθεση θα πρέπει να έχει λήξει (θετικά ή αρνητικά) σε έναν χρόνο και πως το γήπεδο θα είναι το λιγότερο 30.000 θέσεων.

Εν τω μεταξύ, ο Βασίλης Δημητριάδης επιστρέφει στην ομάδα, καθώς συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση. Θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας την Παρασκευή, ενώ τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί και επίσημα η πρόσληψή του από την ΠΑΕ.

– Η ΑΕΚ εξασφάλισε 600 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της για τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή