Συντομα

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

Συνάντηση καναλιών – Σούπερ Λίγκας

Συνάντηση που αφορούσε τους όρους εφαρμογής της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων πραγματοποιήθηκε χθες στη Σούπερ Λίγκα. Από την πλευρά του συνεταιρισμού παρόντες ήταν οι Ν. Θανόπουλος και Π. Κομνηνός, από τον ΣΚΑΪ ο πρόεδρός του Γ. Αλαφούζος και από το συνδρομητικό κανάλι ο γενικός διευθυντής Π. Τζωρτζάκης. Από την πλευρά της Σούπερ Λίγκας ως κλίμα έβγαινε η διάθεση να αμβλυνθούν οι όποιες διαφορές, να βρεθούν λύσεις και η εφαρμογή της σύμβασης να συνεχιστεί χωρίς προβλήματα. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα στιγμιότυπα, την έναρξη των κυριακάτικων αθλητικών εκπομπών και του ορισμού των αγώνων.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ

Σε απολογία ο Ν’Γκαμπί

Τον ποδοσφαιριστή του Πανθρακικού Ν’Γκαμπί κάλεσε σε απολογία για αύριο η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κατόπιν αυτεπάγγελτης παρακολούθησης του βίντεο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό διότι σύμφωνα με το κατηγορητήριο «στο 57΄ λεπτό του αγώνα κτύπησε με τον αγκώνα τον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας Σωτήρη Νίνη. Το περιστατικό αυτό διέλαθε της προσοχής του διαιτητή». Επίσης για τη συμπεριφορά των οπαδών τους κλήθηκαν σε απολογία οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Λάρισα, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, αλλά και ο Αστέρας Τρίπολης για τη συμπεριφορά των οπαδών του… ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο γήπεδο της Τρίπολης χωρίς όμως η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης να έχει παραλάβει εισιτήρια.

ΠΑΟΚ

Νέος τραυματισμός

Ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι είναι ο νέος τραυματίας στον ΠΑΟΚ. Ο Γκανέζος αμυντικός μέσος αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση, πρώτη ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τράβηγμα στο πόδι. Η σοβαρότητα του τραυματισμού του θα διαπιστωθεί σε 48 ώρες, όμως είναι δεδομένο ότι τέθηκε νοκ άουτ για τον κυριακάτικο αγώνα και έτσι ο Φερνάντο Σάντος υπολογίζει μόνο στον Πάμπλο Γκαρσία και τον «παροπλισμένο» Ματίας Βερόν.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Οι μακέτες του γηπέδου

Το νέο γήπεδο του Ηρακλή στην περιοχή της Μίκρας είναι έτοιμο σε… σμίκρυνση. Στις 24 του μηνός θα παρουσιαστούν οι μακέτες, όπως αποφασίστηκε στη χθεσινή σύσκεψη των μελών του Ερασιτέχνη με τον αρχιτέκτονα, Μπάμπη Καρακάση. Εντός των επόμενων ημερών θα γνωστοποιηθούν από τον Γ.Σ. Ηρακλή οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

ΞΑΝΘΗ

Τέλος ο Βόλφαρντ Βολφ

Σοβαρά οικογενειακά προβλήματα οδήγησαν τον προπονητή της SKODA Ξάνθης Βόλφαρντ Βολφ να ζητήσει από τη διοίκηση της ομάδας να λύσουν τη συνεργασία τους. Ο Γερμανός τεχνικός ζήτησε χθες συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Χρήστο Πανόπουλο και τον ενημέρωσε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Η συνεργασία τους λύθηκε κοινή συναινέσει και πλέον στη SKODA Ξάνθη συνεχίζουν στον πάγκο με υπηρεσιακό δίδυμο το οποίο αποτελούν οι Κώστας Κωνσταντινίδης και Παναγιώτης Γκουτζίδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή