Τα φώτα «πέφτουν» στους Ετό και Ιμπραΐμοβιτς

Τα φώτα «πέφτουν» στους Ετό και Ιμπραΐμοβιτς

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το σούπερ ματς της Ιντερ με την Μπαρτσελόνα να ξεχωρίζει από το αποψινό πρόγραμμα, μπαίνουν στη σκηνή και οι υπόλοιπες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ για την πρώτη τους παράσταση.

Στον «ερυθρόλευκο» όμιλο, όπου αγωνίζονται ο Ολυμπιακός κι άλλες τρεις ομάδες με τα ίδια χρώματα, η γεμάτη απουσίες Αρσεναλ δοκιμάζεται στη Λιέγη κόντρα στην πρωταθλήτρια Βελγίου, Σταντάρ.

Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος για τον τεχνικό της Αρσεναλ, τον Αρσέν Βενγκέρ, είναι η θέση του τερματοφύλακα. Ο βασικός Μανουέλ Αλμούνια έχει πρόβλημα στο στήθος και ο αναπληρωματικός Λούκας Φαμπιάνσκι δεν έχει συνέλθει ακόμη από τον τραυματισμό του στο πόδι, κι έτσι το ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ θα κάνει ένας εκ των Βίτο Μανόνε ή Βόιτσεκ Σέσνι. Οι απουσίες των Ρόμπι Φαν Πέρσι, Ντενίλσον και Θίο Γουόλκοτ σημαίνουν πιθανό ντεμπούτο και για τον 18χρονο επιθετικό Σάντσες Γουότ. Το ματς θα χάσουν ακόμη οι τραυματίες Αντρέι Αρσάβιν, Σαμίρ Νασρί και Γιοάν Τζουρού.

Από την άλλη πλευρά, η Σταντάρ έχασε τον αρχηγό της, Στίβεν Ντεφούρ, λόγω κατάγματος, ενώ έχει αμφίβολους τους Βιλφρίντ Νταλμά και Ιγκόρ ντε Καμαργκό. Οι Βέλγοι, όμως, βλέπουν σιγά σιγά την απόδοσή τους να ανεβαίνει κι ελπίζουν να χτυπήσουν απόψε την Αρσεναλ στην καυτή τους έδρα.

Ιντερ και Μπαρτσελόνα διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα μάλλον αναγνωριστικό παιχνίδι, δεδομένου του πόσο νωρίς συναντώνται στη διοργάνωση. «Είμαστε ακόμη υπό κατασκευή», είπε ο Ζοζέ Μουρίνιο, τεχνικός των «νερατζούρι». Το ενδιαφέρον θα εστιαστεί στους Σαμουέλ Ετό της Ιντερ και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς της Μπαρτσελόνα, τους παίκτες που πρωταγωνίστησαν στην ανταλλαγή του καλοκαιριού μεταξύ Μιλανέζων και Καταλανών.

Οι υπόλοιποι αγώνες

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμη τρεις «πρωτάρες» του θεσμού να αγωνίζονται εκτός έδρας, καθώς η ουγγρική Ντέμπρετσεν παίζει με τη Λίβερπουλ, η Ρούμπιν Καζάν της Ρωσίας μεταβαίνει στο Κίεβο για να αντιμετωπίσει την Ντινάμο και η ρουμανική Ουνιρέα θα βρεθεί στη Σεβίλλη. Τέλος, η Λιόν υποδέχεται τη Φιορεντίνα κι η Στουτγκάρδη τη Ρέιντζερς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή