Κέρδισαν τις εντυπώσεις τα νέα αστέρια

Κέρδισαν τις εντυπώσεις τα νέα αστέρια

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί το Τσάμπιονς Λιγκ να ξεκίνησε με τους γνωστούς του σταρ όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Φίλιπο Ιντζάγκι και ο Ραούλ να σκοράρουν όλοι, όμως οι νέες αφίξεις αστέρων μοιάζουν ιδιαίτερα ελκυστικές στο μάτι.

Στο ντεμπούτο τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Βραζιλιάνος Γκραφίτε της Βόλφσμπουργκ σκόραρε τρεις φορές στη νίκη των «λύκων» με 3-1 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ ο 20χρονος Τόμας Μίλερ της Μπάγερν πέτυχε δύο τέρματα για την ομάδα του στο εκτός έδρας 3-0 επί της Μακάμπι Χάιφα, λίγες μόλις μέρες μετά τα άλλα δύο γκολ που σκόραρε για το πρωτάθλημα.

«Ηταν αξέχαστη βραδιά για μένα, γι’ αυτό ζήτησα από τον διαιτητή στο τέλος να κρατήσω την μπάλα του αγώνα», δήλωσε ο Γκράφιτε, που ελπίζει πλέον σε θέση στην εθνική Βραζιλίας, ενώ με σεμνότητα ο Μίλερ είπε ότι «τα γκολ που έβαλα στο τέλος του αγώνα απλώς έκαναν ασφαλές το αποτέλεσμα για μας».

Θέμα δημιουργήθηκε στην Κωνσταντινούπολη με το στιλό-λέιζερ ενός οπαδού της Μπεσίκτας που στόχευε παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Ιδιαιτέρως στον Τζόνι Εβανς έπεφτε η ακτίνα. Ευτυχώς όμως η αστυνομία πήγε και έπιασε τον ένοχο», είπε ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον, τεχνικός της αγγλικής ομάδας που νίκησε με 1-0.

Ικανοποίηση στη Γαλλία για την πρωταθλήτρια Μπορντό που άρπαξε το 1-1 στο Τορίνο από τη Γιουβέντους, με την εφημερίδα «L’Equipe» να έχει τίτλο «μια μεγάλη καρδιά». Ωστόσο οι τραυματισμοί του τερματοφύλακα Σεντρίκ Καρασό και του αμυντικού Μαρκ Πλανίς μετρίασαν την ικανοποίηση του τεχνικού Λοράν Μπλαν. Αντίθετα, προβληματισμό προκάλεσε η ήττα της Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» από τη Μίλαν, με τον γερόλυκο Πίπο Ιντζάγκι να επιβάλει τον νόμο του στην ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ που έχασε αρκετές ευκαιρίες.

Πρεμιέρα σήμερα στους ομίλους και του Γιουρόπα Λιγκ, με ελκυστικότερα παιχνίδια αυτά μεταξύ της Λιλ με τη Βαλένθια, της Βασιλείας με τη Ρόμα, της Φενερμπαχτσέ με την Τβέντε και της Μπριζ με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Στον όμιλο του Παναθηναϊκού η Στουρμ Γκρατς υποδέχεται τη Ντιναμό Βουκουρεστίου ενώ στον όμιλο της ΑΕΚ η Μπενφίκα φιλοξενεί τη λευκορωσική ΜΠΑΤΕ.

Ωστόσο μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και η πρώτη δοκιμαστική εφαρμογή της χρήσης δύο πρόσθετων βοηθών διαιτητών στον θεσμό από απόψε: Οι δύο νέοι διαιτητές θα έχουν καθήκοντα επόπτη της μεγάλης περιοχής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή