ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

TUTTOSPORT

O Ιντζάγκι πλησιάζει τον Γκερντ Μίλερ

Ο Φίλιπο Ιντζάγκι βρίσκεται πλέον ένα μόλις βήμα πίσω από τον Γκερντ Μίλερ. Με τα δύο τέρματα που πέτυχε μέσα στη Μασσαλία, ο Πίπο έχει φτάσει στο σύνολο 68 τέρματα στα ευρωπαϊκά κύπελλα (48 στο Τσάμπιονς Λιγκ, 2 στο Κύπελλο Κυπελλούχων, 10 στο κύπελλο UEFA, 7 στο Ιντερτότο και 1 στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ) κι έτσι ο επιθετικός της Μίλαν έφτασε μια ανάσα από το απόλυτο ρεκόρ του Γερμανού Γκερντ Μίλερ που έχει πετύχει 69 τέρματα. Στη μάχη όμως παραμένει και ο Ραούλ, που έφτασε στα 67 γκολ με το τέρμα που πέτυχε για τη Ρεάλ στη Ζυρίχη. Ο Ιντζάγκι, ο οποίος σκοράρει στην Ευρώπη ένα γκολ κάθε 110 λεπτά, είναι και πρώτος σκόρερ στο Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ των ιταλικών ομάδων, με δεύτερο τον Αλεσάντρο ντελ Πιέρο με 44. Τώρα ο «σούπερ Πίπο» έχει κι άλλο ένα ρεκόρ να σπάσει: με 31 γκολ είναι ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Μίλαν στη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση, έχοντας σκοράρει δύο φορές λιγότερες από τον Αντρέι Σεφτσένκο, ο οποίος έχει 33 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ με τους «ροσονέρι».

ΒΒC

Το σκάνδαλο της Ρενό είχε θύματα

Ο Φλάβιο Μπριατόρε παραιτήθηκε από τη θέση του ως αφεντικό της ομάδας Φόρμουλα 1 της Ρενό μετά την απόφαση της κατασκευάστριας εταιρείας να μην αμφισβητήσει τις κατηγορίες περί στημένου ατυχήματος στο γκραν πρι της Σιγκαπούρης το 2008. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Πατ Σίμοντς, επίσης έφυγε από τη Ρενό. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) απηύθυνε την κατηγορία στη Ρενό μετά την ομολογία του οδηγού της Νελσίνιο Πικέ, ότι του ζήτησαν οι Μπριατόρε και Σίμοντς να τρακάρει το αυτοκίνητό του ώστε να βοηθήσει τον ομόσταυλό του Φερνάντο Αλόνσο να κερδίσει την κούρσα. Εκπρόσωπος της FIA διαβεβαίωσε ότι η ακροαματική διαδικασία θα διεξαχθεί κανονικά. Η ομοσπονδία μπορεί να επιβάλει ποινές στη Ρενό, που φτάνουν μέχρι τον αποκλεισμό από το πρωτάθλημα, όμως αυτό πλέον θεωρείται απίθανο, δεδομένου ότι οι δύο άνθρωποι τους οποίους κατονόμασε ο Πικέ έχουν πλέον αποχωρήσει από την ομάδα.

ΜΑRCΑ

Δικαιολογίες της Ατλέτικο

Ο Λουίς Αρμάντο Περέα ήταν βασικός στην εντός έδρας ισοπαλία της Ατλέτικο Μαδρίτης με τον ΑΠΟΕΛ, μια μοιραία πρεμιέρα για τους «ροχιμπλάνκος» που πρόσθεσαν άλλη μια απογοήτευση σε αυτό το ξεκίνημα της περιόδου. «Είχαμε δει βίντεο του ΑΠΟΕΛ, γνωρίζαμε ότι θα κλείνονταν καλά και ότι διαθέτουν πείρα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η μπάλα δεν ήθελε να μπει στα δίχτυα», ενώ υπογράμμισε ότι «ποτέ δεν σκεφτήκαμε το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έως ότου τέλειωσε το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ». Σχετικά με το μέλλον της ομάδας στον όμιλο, είπε ότι «είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, γιατί πρέπει να κερδίσουμε μία από τις Τσέλσι και Πόρτο», ενώ παραδέχτηκε ότι υπάρχει αναταραχή στην ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή