Πίσω από τις Κάμερες

2' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοιχτό βιβλίο

Μόνο αν είχε το… κληρονομικό χάρισμα θα μπορούσε ο Τεν Κάτε να πέσει τόσο μέσα και για τον Βαλβέρδε και για τον Κετσπάγια. Ας θυμηθούμε το σχετικό δημοσίευμα της «Κ», στις 16 Μαΐου:

«Το ραντεβού με τον Τεν Κάτε για τη συνέντευξη που θα διαβάσετε αύριο στην «Καθημερινή» της Κυριακής ήταν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, την ημέρα δηλαδή που «παιζόταν» η τύχη του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό. Πριν ακόμη τελειώσει η σύσκεψη στον Πειραιά, ο Ολλανδός δεν είχε καμία αμφιβολία: «Μην ασχολείστε, ο Βαλβέρδε γυρνάει στην Ισπανία. Δεν τον διώχνουν, αλλά φεύγει. Τρία χρόνια δούλεψα εκεί και μαθαίνω τι γίνεται. Δεν πρόκειται να δεχθεί αυτούς τους όρους. Περιμένει, άλλωστε, μια καλή πρόταση και δεν έχει άγχος». Οταν η κουβέντα γύρισε στον Κετσπάγια, ο Τεν Κάτε είχε γνώμη: «Καλός προπονητής, δουλεύει πολύ. Αλλά είναι πολύ αμυντικός προπονητής και δεν θα αρέσει στους οπαδούς του Ολυμπιακού». Στην επισήμανση ότι μπορεί να αλλάξει στυλ, αφού θα έχει καλύτερους παίκτες απ’ ό, τι στην Ανόρθωση, ο Ολλανδός δεν πείστηκε: «Μπα, δεν νομίζω. Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό;» Χρ. Κ.

Ζήτημα με τον γυμναστή;

Η θλάση που υπέστη ο Γκαλέτι είναι η τρίτη σε διάστημα δυόμισι μηνών! Ποιος φέρει την ευθύνη για τον νέο τραυματισμό του Αργεντινού; Επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος δεν πρόκειται να υπάρξει, αλλά όπως διαρρέει από του Ρέντη, ο πρώην γυμναστής έδινε στον Γκαλέτι λάθος πρόγραμμα εκγύμνασης, με τα γνωστά δυσάρεστα αποτελέσματα. Ν. Ν. Γ.

Τετ α τετ για τις σέντρες

Μισή ώρα σε μια γωνία είχε ο Φερνάντο Σάντος τον Βασίλη Κουτσιανικούλη στη χθεσινή προπόνηση. Την ώρα που οι υπόλοιποι παίκτες έπαιζαν οικογενειακό διπλό, ο Πορτογάλος τεχνικός εξηγούσε στον Κουτσιανικούλη πώς πρέπει να βγάζει σέντρες, πώς πρέπει να κάνει γεμίσματα. Ο νεαρός επιθετικός τον άκουγε με προσήλωση και πλέον ο Σάντος περιμένει στην πράξη, ίσως και από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, να δει τον Λαρισαίο να κάνει αυτά που του ζήτησε. Γ. Σ.

Φανατικοί υποστηρικτές

Οι εθνικές ομάδες πινγκ πονγκ βρίσκονται στη Στουτγκάρδη, όπου παίρνουν μέρος στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Οι διεθνείς, όμως, έχουν βρει στη Γερμανία φανατικούς υποστηρικτές. Στις ίδιες εγκαταστάσεις διεξάγεται και το γερμανικό πρωτάθλημα σχολείων, στο οποίο αγωνίζεται και ένα ελληνικό. Ετσι, οι πιτσιρικάδες είναι συνεχώς μαζί με τους αθλητές μας και τους στηρίζουν σε κάθε αγώνα. Σπυρ. Σπαν.

Οργανωτικά

«Χαμένα» τα έχουν οι Ελληνες με την αντιμετώπιση, εκ μέρους των Ιταλών, του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο νέων γυναικών, που πραγματοποιείται στη Νάπολη. Το γραφείο Τύπου αποτελείται από ένα τραπέζι και μερικές καρέκλες. Ουδέν άλλο. Τους ελάχιστους δημοσιογράφους που «καλύπτουν» τη διοργάνωση εξυπηρετεί μια ευγενέστατη κοπέλα κι ένας – δύο υπάλληλοι της οργανωτικής επιτροπής. Συνηθισμένοι με τα της Ελλάδος, έχουμε μείνει άναυδοι. Ν. Α. Κων.

Αν ανεβεί ο Ζήσης…

Για να έχει τύχη η εθνική ομάδα μπάσκετ να κατακτήσει ένα μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας θα πρέπει ορισμένοι από τους παίκτες-κλειδιά να βρουν τον καλό τους εαυτό. Σίγουρα ο Γιόνας Καζλάουσκας περιμένει πολύ περισσότερα από μία παλιοσειρά της Εθνικής, τον Νίκο Ζήση, ο οποίος δεν κάνει ένα καλό τουρνουά μέχρι στιγμής. Ο ρόλος του, βέβαια, στην ομάδα φέτος είναι διαφορετικός απ’ ό, τι τις περασμένες χρονιές. Σ. Δ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή