Συντομα

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΛΙΜΑΧΕΡ

Επίσκεψη Πιλάβιου στην ΟΥΕΦΑ

Στη Νιόν της Ελβετίας όπου εδράζεται η ΟΥΕΦΑ θα μεταβεί στο διάστημα 5-10 Οκτωβρίου ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σ. Πιλάβιος προκειμένου να παραλάβει το πόρισμα του επικεφαλής της πειθαρχικής επιτροπής Πέτερ Λίμαχερ, που όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Κ» της «Καθημερινής» περιλαμβάνει 15 αγώνες του προηγούμενου πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής οι οποίοι έχουν από στοιχηματική πλευρά πιθανότατα στηθεί και άλλους επτά για τους οποίους υπάρχουν ενδείξεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Μεταξύ Πιλάβιου και Λίμαχερ (συνεργάτες μέχρι πρότινος στην πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ) υπήρξε επικοινωνία με αφορμή το περιεχόμενο της συνέντευξης και η μετάβαση του προέδρου της ΕΠΟ εκεί κρίθηκε ενδεδειγμένη αφού με την παράδοση του φακέλου με τα «ύποπτα» παιχνίδια θ’ ανοίξει ένας νέος κύκλος για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ

Σιγουριά για την άδεια

Σίγουρος ότι η άδεια θα βγει πολύ σύντομα εμφανίστηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας σε εγκαίνια πλατείας στο Γκάζι: «Στέλνω μήνυμα προς όλους ότι θα πετύχουμε άμεσα και πολύ πριν από τις εκλογές να εκδοθεί η οικοδομική άδεια για το γήπεδο της ομάδας της πόλης. Κανένας Αθηναίος και καμία Αθηναία να μην έχει αμφιβολία ότι το όνειρο της Διπλής Ανάπλασης -που σημαίνει άλλα 130 στρέμματα πρασίνου στον Ελαιώνα και περίπου 40 στρέμματα πρασίνου στη Λ. Αλεξάνδρας- θα γίνει πραγματικότητα».

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ

Η αποχώρηση του Κένιον

Υστερα από πέντε χρόνια στη θέση του εκτελεστικού διευθυντή, ο Πίτερ Κένιον ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από τη θέση του στις 31 Οκτωβρίου. Ο Κένιον θεωρείται βασικός συντελεστής της αναμόρφωσης της Τσέλσι την τελευταία εξαετία.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο Κάκος στο ντέρμπι

Ο Τάσος Κάκος θα διευθύνει το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Στους υπόλοιπους αγώνες ορίστηκαν οι ακόλουθοι διαιτητές: Καβάλα – Ατρόμητος: Τσινιάρης, Πανιώνιος – Αστ. Τρίπολης: Σπάθας, Ηρακλής – Λάρισα: Γιαννόπουλος, Λεβαδειακός – Εργοτέλης: Παπασταμάτης, ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Καλόπουλος, Ξάνθη – Πανθρακικός: Κωνσταντινέας και ΠΑΟ – Αρης: Ντάκος.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Συνέδριο προπονητών

Το 8ο συνέδριο διευθυντών της εκπαίδευσης προπονητών, που αποτελεί εκδήλωση της UEFA, θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 21-23 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή