Συντομα

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ

Σερβία και Ισπανία στους ημιτελικούς

Η Σερβία και η Ισπανία είναι οι δύο πρώτες ομάδες που κατέλαβαν θέση στους «4» της διοργάνωσης. Στους προημιτελικούς, οι «πλάβι» επιβλήθηκαν των Κροατών με 79-68, ενώ οι «φούριας ρόχας» δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στους Γάλλους (86-66). Η Ισπανία στους ημιτελικούς θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης της Ελλάδας με την Τουρκία.

ΒΟΛΕΪ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Πρώτη για Κούναρι

Στις… διαταγές του Αντερς Κρίστιανσον βρίσκεται από χθες ο Φινλανδός διεθνής βολεϊμπολίστας Ολι Κούναρι. Ο Σκανδιναβός ακραίος πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση και δήλωσε: «Ηρθα σε μία ομάδα που πρέπει να κατακτά τίτλους και να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη».

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Πέμπτος ο Κακλαμανάκης

Μακριά από τα μετάλλια έχει μείνει ο Νίκος Κακλαμανάκης, ο οποίος παίρνει μέρος στον αγώνα RSX που διεξάγεται στο Γουέιμουθ της Αγγλίας και αποτελεί αγωνιστικό τεστ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ο ιστιοπλόος μας βρίσκεται στην 5η θέση. Στα Σταρ οι Αιμίλιος Παπαθανασίου – Πάχος Παπαστεφάνου είναι 6οι.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Νέο κρούσμα ντόπινγκ

Δεν σταματούν οι υποθέσεις ντόπινγκ στην ποδηλασία. Η Ομοσπονδία της Γερμανίας (BDR) ανακοίνωσε τον προσωρινό αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα δύο ποδηλατών, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί σε έλεγχο τον περασμένο Ιούλιο. Πρόκειται για τον Ολαφ Πόλακ, ο οποίος το 2008 κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στο Μάντισον του παγκοσμίου πρωταθλήματος ποδηλασίας δρόμου στο Μάντσεστερ και τον Μάρκους Κρονγιέγκερ.

ΣΠΕΣΙΑΛ ΟΛΥΜΠΙΚΣ

Γνωρίζοντας την Ελλάδα

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το πρόγραμμα «Πόλις – Αμφιτρύων» για τους Αγώνες «Special Olympics Αθήνα 2011». Το πρόγραμμα αφορά τη φιλοξενία των αθλητών σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και η πρόεδρος της διοργάνωσης, Γιάννα Δεσποτοπούλου, βρίσκεται στα Γιάννενα, τα οποία θα είναι μία από τις «Host Τowns».

ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ

«Ναι» στη μαντίλα

Με μαντίλα θα μπορέσουν να αγωνιστούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κοπεγχάγης (14-18/10) οι μουσουλμάνες αθλήτριες του τάε κβον ντο. Η ομοσπονδία άλλαξε την απόφαση που ίσχυε από το 2007, που απαγόρευε οι γυναίκες να φορούν μαντίλες κάτω από τις προστατευτικές κάσκες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή