Συντομα

2' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΛΟ

Πρωτάθλημα νέων ανδρών

Στα Χανιά θα ολοκληρωθεί η ευρωπαϊκή αγωνιστική περίοδος του 2009, όσον αφορά τις εθνικές ομάδες πόλο. Από αύριο ώς και την Κυριακή 27 του μηνός θα διεξαχθεί εκεί το πρωτάθλημα νέων ανδρών (ώς 20 ετών). Η Ελλάς μετέχει στον Δ΄ όμιλο, μαζί με τις Ρωσία, Ισπανία και Ουκρανία. Οι άλλοι όμιλοι είναι: Α΄: Κροατία, Ρουμανία, Ολλανδία, Γαλλία. Β΄: Σερβία, Γερμανία, Μαυροβούνιο, Τουρκία. Γ΄: Ουγγαρία, Σλοβενία, Ιταλία, Πολωνία. Η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου μετά την ολοκλήρωση της Α΄ φάσης΄ θα προκριθεί απ’ ευθείας στους προημιτελικούς. Για να συμπληρωθεί η οκτάδα, η 2η του Α΄ ομίλου θα παίξει με την 3η του Γ΄, η 2η του Γ΄με την 3η του Α΄, ενώ το ίδιο θα γίνει και με την 2η και την 3η ομάδα των δύο άλλων ομίλων. Η Εθνική μας θεωρείται φαβορί για να προκριθεί 1η. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, στη χειρότερη περίπτωση να χρειασθεί να δώσει αγώνα με την 3η του Β΄ ομίλου, που μάλλον θα είναι η Γερμανία.

ΒΟΛΕΪ

Ο Αρης στο Βαλκανικό

Σε αγώνες του βαλκανικού κυπέλλου βόλεϊ, που διεξάγονται στη Βοσνία, παίρνει μέρος ο Αρης. Πρόκειται για την προκριματική φάση της διοργάνωσης και σήμερα οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν τη Μούντβα.

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ

Για μία θέση στον τελικό

Σήμερα στο Κατοβίτσε της Πολωνίας θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί της διοργάνωσης. Ο πρώτος θα αρχίσει στις 19.30 και ο δεύτερος στις 22.00.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ντέρμπι στην πρεμιέρα

Ο αγώνας του νταμπλούχου ΑΣΕ Ορμή απέναντι στον Ο.Φ. Νέας Ιωνίας (16.00) ξεχωρίζει στο αυριανό πρόγραμμα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος χάντμπολ της Α1 γυναικών για τη σεζόν 2009-2010. Οι δύο ομάδες την περσινή σεζόν είχαν τεθεί αντίπαλες εκτός των άλλων και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου οι Πατρινές νίκησαν με 30-20. Οι άλλες αναμετρήσεις: 16.00: Αναγέννηση Βύρωνα – Εθνικός Κοζάνης, 14.00: Αναγέννηση Αρτας – Ελπίδες Δράμας, 16.00: Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών – Ποσειδώνας Λουτρακίου, 16.00: Αρίων Πτολεμαΐδας – Αρης Θεσσαλονίκης.

ΙΠΠΑΣΙΑ

Παγκόσμιο σε δόσεις

Σε δύο… δόσεις θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας, στο Μαρκόπουλ,ο το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η αρχή θα γίνει από τις 25 έως και τις 27 Σεπτεμβρίου με τον διεθνή αγώνα ενηλίκων και εφήβων «Athens CSI2* & CSIJ-A» και την αμέσως επόμενη εβδομάδα, από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 3 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Υπερπήδησης Εμποδίων. Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή ιππείς και αμαζόνες από Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Βέλγιο, Τουρκία, Πολωνία, Βουλγαρία, Ρουμανία, ενώ πολλές αναμένονται να είναι και οι ελληνικές συμμετοχές. Παράλληλα με τον διεθνή αγώνα ενηλίκων του πρώτου τριημέρου θα πραγματοποιηθεί ο διεθνής αγώνας εφήβων, που είναι προκριματικός για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί το 2010.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή