Τι γραφει ο ξενος Τυπος

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

DAILY ΜΙRRΟR

Πρωταθλητές στο Ρlaystation

Οι υπεύθυνοι της Εθνικής Αγγλίας έστειλαν τη λίστα με τις απαιτήσεις τους για το ξενοδοχείο που θα είναι η βάση της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στη Νότια Αφρική. Η λίστα περιλαμβάνει μέχρι και χώρους για ηλεκτρονικά παιχνίδια στο ξενοδοχείο. Ο Φάμπιο Καπέλο θέλει να μη βαρεθούν καθόλου οι ποδοσφαιριστές του και ζήτησε ειδικό δωμάτιο με Wii, Playstation και άλλα ηλεκτρονικά παιχνίδια στο πολυτελές ξενοδοχείο και αθλητικό κέντρο, που βρίσκονται ακόμη υπό κατασκευήν. Στη λίστα ακόμη περιλαμβάνονται πολύ μακριά κρεβάτια, μήκους άνω των 2,15 μέτρων, ώστε να κοιμάται καλά και ο Πίτερ Κράουτς, βρετανικά κανάλια στις τηλεοράσεις κι ένας ηλεκτρικός φράχτης ασφαλείας γύρω από τα γήπεδα του κέντρου. «Η Αγγλία ζήτησε κάποια πολύ ιδιαίτερα πράγματα, αλλά θα τους τα παράσχουμε όλα», είπε ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου.

ΟLΕ

Εκτός ντέρμπι ο Τέβες

Ο Κάρλος Τέβες δεν πρόκειται να παίξει στο ντέρμπι του Μάντσεστερ κόντρα στη Γιουνάιτεντ την Κυριακή, διότι ακόμη δεν έχει συνέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του κατά τον αγώνα με τη Βραζιλία. «Εφόσον δεν είναι 100 τοις εκατό έτοιμος δεν θα παίξει», είπε ο Μαρκ Χιουζ, τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι. Ο «Απάτσι» έφτασε μόλις την Τρίτη στο Μάντσεστερ για να επισκεφθεί το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου, το οποίο βρισκόταν από μέρες σε επαφή με αυτό της Εθνικής Αργεντινής. Δεν είναι όμως η απουσία του Τέβες η μόνη ανησυχία του Χιουζ. Απόντες θα είναι ο τραυματίας Ρομπίνιο και ο τιμωρημένος Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ, ενώ πιθανό είναι να λείψει και ο Ρόκε Σάντα Κρους.

LΑ GAZZETTA DELLO SΡΟRΤ

Ενας δρόμος για τον Μπολτ

Στις συνήθεις διασημότητες αφιερώνονται συχνά από ένας δρόμος σε πόλη. Σε έναν υπεράνθρωπο όμως στα 23 μόλις χρόνια του όπως ο Ουσέιν Μπολτ, η πατρίδα του, η Τζαμάικα, δεν μπορούσε παρά να του αφιερώσει έναν αυτοκινητόδρομο. Με την άφιξη του Μπολτ από τη Θεσσαλονίκη, ο πρωθυπουργός της Τζαμάικας, Μπρους Γκόλντιν, ανακοίνωσε ότι το κομμάτι του αυτοκινητοδρόμου του Κίνγκστον μεταξύ Σεντ Κάθριν και Κάρεντον μετονομάζεται σε «Ουσέιν Μπολτ Χαϊγουέι». Επιπλέον τον Οκτώβριο η κυβέρνηση της χώρας σκοπεύει να του απονείμει μετάλλιο τιμής, που ισοδυναμεί και με διπλωματικό διαβατήριο και αφορά εξέχουσες αθλητικές προσωπικότητες. Το ερώτημα είναι αν θα υπάρχει όριο ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο Γιουσέιν Μπολτ…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή