Γκασόλ: Δεν αδικήσαμε την ιστορία

Γκασόλ: Δεν αδικήσαμε την ιστορία

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο 36ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ της Πολωνίας έπαιξαν 15 εθνικές ομάδες και η… Εθνική Ισπανίας, που βρισκόταν ένα επίπεδο υψηλότερα απ’ όλους τους αντιπάλους της. Μπορεί να χρειάστηκε να περιμένουν δύο χρόνια, ύστερα από τον χαμένο τελικό της Μαδρίτης, στο προηγούμενο Ευρωμπάσκετ, μπορεί να γνώρισαν ήττα στην πρεμιέρα του φετινού τουρνουά από τη Σερβία και στην αφετηρία της δεύτερης φάσης από την Τουρκία, αλλά οι Ισπανοί έφτασαν στη «γη της Επαγγελίας» τους, το Κατοβίτσε, όπου έμελλε να κερδίσουν το πρώτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

«Θα ήταν από τις μεγαλύτερες αδικίες του ευρωπαϊκού ομαδικού αθλητισμού και όχι μόνο του μπάσκετ, αν αυτή η ομάδα της Ισπανίας δεν κέρδιζε το χρυσό. Τι δεν είχε αυτή η ομάδα για να μην τα κατάφερνε; Καλούς παίκτες; Κίνητρο; Ψυχική δύναμη;» αναρωτήθηκε ο «πολύς» Πάου Γκασόλ, που κρατούσε δίκαια στην αγκαλιά του το τρόπαιο του πολυτιμότερου παίκτη του Ευρωμπάσκετ και δεχόταν συγχαρητήρια αναγνώρισης της αξίας του, από καθέναν που έβρισκε στο διάβα του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή