Γκουαρδιόλα: Πρέπει να γίνουμε πιο απλοί

Γκουαρδιόλα: Πρέπει να γίνουμε πιο απλοί

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα καλύτερα έρχονται υπόσχεται ο τεχνικός της για μια ακόμη φορά εντυπωσιακής Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρδιόλα, που λέει ότι παρά τη συντριβή της Ατλέτικο Μαδρίτης με 5-2 το Σάββατο η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Οσοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν ειδικά το πρώτο ημίχρονο του αγώνα του Σαββάτου στο Καμπ Νου διαπίστωσαν ότι όταν θέλει η πρωταθλήτρια Ισπανίας και Ευρώπης μπορεί να επικρατήσει οποιουδήποτε αντιπάλου, ωστόσο ο Καταλανός τεχνικός δεν είναι ακόμη ικανοποιημένος. «Πρέπει να επαναφέρουμε την απλότητα στο παιχνίδι μας», είπε ο κ. Γκουαρδιόλα.

Οσοι δεν μπόρεσαν να απολαύσουν τον αγώνα του Σαββάτου έχουν και πάλι απόψε την ευκαιρία να δουν την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα, καθώς η τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα μεταδώσει στις 12.00 το βράδυ τον αποψινό αγώνα των «μπλαουγκράνα» στο Σανταντέρ κόντρα στη Ρασίνγκ.

Στον άλλο αποψινό αγώνα η Σεβίλλη υποδέχεται τη Μαγιόρκα στο «Σάντζεθ Πιθχουάν». Τα υπόλοιπα παιχνίδια της εμβόλιμης αυτής αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος διεξάγονται αύριο.

Ατυχία για Ρουντ

Τόσο από αυτήν όσο και από τις επόμενες πέντε με έξι αγωνιστικές αναμένεται να απουσιάσει ο υπεράτυχος Ρουντ Φαν Νιστελρόι. Ο Ολλανδός σέντερ φορ που μόλις επέστρεψε ύστερα από εννιά μήνες εκτός γηπέδων πέτυχε το πέμπτο τέρμα της Ρεάλ στο 5-0 επί της Χερέθ αλλά υπέστη μυϊκό τραυματισμό στον αριστερό μηρό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή