Ενα «ναι» και ένα… «όχι» από Ρεχάγκελ

Ενα «ναι» και ένα… «όχι» από Ρεχάγκελ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Σ. Πιλάβιος φώναξε χθες στο γραφείο τον Οτο Ρεχάγκελ για να συζητήσουν ενόψει των δύο καθοριστικών αγώνων του Οκτωβρίου με τη Λεττονία και το Λουξεμβούργο. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχε δύο αιτήματα: α) τη βελτίωση του κλίματος στα αποδυτήρια, το οποίο, έπειτα από τις δηλώσεις των Φύσσα, Κατσουράνη, Αμανατίδη και την αποχώρηση Λυμπερόπουλου, δεν είναι καλό και β) τη χρησιμοποίηση διαφορετικών παικτών στην 11άδα. Ωστόσο, ο Γερμανός προπονητής δεσμεύτηκε μόνο ως προς την καταβολή προσπάθειας για την αλλαγή του κλίματος των αποδυτηρίων, κάτι όμως που είναι αυτονόητο.

Ως προς το ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει, πήγε, άκουσε, αλλά δεν απάντησε, και για όσους τον ξέρουν, αυτό σημαίνει απόρριψη.

Από την πλευρά του, ο Ρεχάγκελ, που δεν εγκρίνει το ΟΑΚΑ ως έδρα της Εθνικής, ζήτησε να γίνουν προσπάθειες από την ομοσπονδία, ώστε να υπάρξει μεγάλη παρουσία κόσμου. Η απάντησή του κ. Πιλάβιου ήταν πως για τα παιχνίδια αυτά θα τυπωθούν 35.000 εισιτήρια των 10 ευρώ.

Αργότερα, αμφότεροι, παραβρέθηκαν στο διεθνές σεμινάριο προπονητών που διεξάγεται στην Αθήνα και συνδιοργανώνουν η ΕΠΟ με την ΟΥΕΦΑ. Στο περιθώριο του, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας εμφανίστηκε αισιόδοξος: «Πιστεύω ότι θα κάνουμε δύο νίκες και θα πάμε στο Μουντιάλ. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο».

– Η πρώτη «φανερή» τιμωρία της σεζόν επιβλήθηκε στον διαιτητή του προχθεσινού αγώνα Παναθηναϊκός – Αρης, Μ. Ντάκο. Η ΚΕΔ τον είχε ορίσει και στο αυριανό εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ, όμως όταν είδε την έκθεση του παρατηρητή Γ. Μπίκα, σύμφωνα με την οποία κακώς δεν υπέδειξε πέναλτι στη φάση του τελευταίου λεπτού, όπου ο Σαριέγκι φαίνεται να σπρώχνει τον Κάμπορα, τον τιμώρησε και τον αντικατέστησε με τον Δ. Κύρκο.

Αντιθέτως, ο Γ. Δαλούκας παραμένει όπως αρχικά είχε οριστεί στο ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή