Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Αρη

Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Αρη

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Η ικανοποίηση για την καλή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για τον Αρη. Η ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-1 χαρακτηρίστηκε άδικη και άτυχη από τους «κίτρινους», για πολλούς λόγους.

Πρωτίστως γιατί οι ίδιοι έχασαν την ευκαιρία να καθαρίσουν την υπόθεση «νίκη» από το πρώτο ημίχρονο, όταν κατάφεραν να προηγηθούν με 1-0 με το γκολ του Ρονάλντο και έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες, μία με τον Σεμπαστιάν Αμπρέου και μία με τον Σέρχιο Κόκε.

Ο Αμπρέου ήταν ο μοιραίος παίκτης, γιατί το δικό του αυτογκόλ έβαλε πάλι τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο έχασε άλλη μια κλασική ευκαιρία. Παράλληλα, όμως, η αντικατάστασή του με τον Κάμπορα δεν έκανε καλό στον Αρη, που έχασε το σημείο αναφοράς του στην επίθεση.

Η δυστοκία του Αμπρέου ήταν το πρώτο αρνητικό σημείο στον προχθεσινό αγώνα. Το δεύτερο ήταν ο τραυματισμός του Μεχντί Ναφτί. Ο Τυνήσιος αμυντικός μέσος υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα. Η απουσία του δημιούργησε ένα μεγάλο κενό το οποίο προσπάθησε να καλύψει ο Βασίλης Ρόβας, όχι όμως σε βαθμό τέτοιο που να μην υπάρχει πρόβλημα.

Προβλήματα και λύσεις

Ο Ιομάρ Μαζίνιο καλείται στα επόμενα παιχνίδια να βρει λύσεις για τη συγκεκριμένη θέση, γιατί εκτός του Ναφτί, νοκ άουτ είναι ήδη και ο Νάτσο Γκαρσία, ενώ ο Σάκης Πρίττας βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και σε καμιά περίπτωση δεν είναι απόλυτα έτοιμος να βγάλει 90λεπτο. Το παρήγορο είναι ότι ο Νταρίο Φερνάντες είναι σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που έδειξε και στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το τρίτο αρνητικό σημείο ήταν η διαιτησία του κ. Ντάκου και ο μη καταλογισμός του ξεκάθαρου πέναλτι του Σαριέγκι στον Κάμπορα.

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας

Οι κίτρινοι με λιτή ανακοίνωσή τους διαμαρτυρήθηκαν τονίζοντας πως «η ΠΑΕ Αρης ζητάει συγγνώμη από το τεχνικό τιμ της ομάδας και τους ποδοσφαιριστές (αλλά και τον κόσμο, που παρέδωσε μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς) για τον μη σχολιασμό του αγώνα ΠΑΟ – Αρη, όπου όλοι είδαν τι συνέβη…», ενώ και χθες ο Μαζίνιο με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό υποστήριξε πως «δεν χρειάστηκε ούτε να το δω στην τηλεόραση. Φαίνεται ξεκάθαρα στο γήπεδο ότι υπήρχε σπρώξιμο στη μικρή περιοχή. Γιατί δεν το σφύριξε ο διαιτητής, δεν το ξέρω, αλλά είναι ξεκάθαρη η άποψή μου ότι είναι πέναλτι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή