Με την ίδια συνταγή κόντρα και στην ΑΕΚ

Με την ίδια συνταγή κόντρα και στην ΑΕΚ

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αρχή έγινε με την Αλκμααρ. Η συνέχεια ήταν εξίσου καλή, καθώς ο Ολυμπιακός των χιλίων προβλημάτων κατόρθωσε να φύγει απ’ την «καυτή» Τούμπα με το τρίποντο στις αποσκευές του. Και τώρα στρέφει το βλέμμα του σε ένα ακόμη ντέρμπι, με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί αύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο (21.15). Στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» ενδέχεται να καθίσει για πρώτη φορά ο Ζίκο. Δεν είναι ακόμη βέβαιο, καθώς στην πειραϊκή εταιρεία αναμένουν απ’ τη Ρωσία (όπου εργαζόταν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας) ορισμένα έγγραφα προκειμένου να λάβει άδεια εργασίας στην Ελλάδα. Να σημειωθεί πως πλην του αδελφού του, χρέη βοηθού του Βραζιλιάνου θα εκτελεί και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Στα δύο παιχνίδια που ήταν στην τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών έχοντας δίπλα του τον Ανδρέα Νινιάδη, τα πήγε περίφημα, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένη τη διοίκηση της ομάδας του Πειραιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» γύρισαν χθες το μεσημέρι απ’ τη Θεσσαλονίκη και απ’ το αεροδρόμιο κατευθύνθηκαν απευθείας για τις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Εκεί, ο Ζαϊρί (που είχε χάσει το ντέρμπι της Τούμπας λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα) προπονήθηκε κανονικά και συμπεριελήφθη στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ, μαζί με τους Νικοπολίδη, Πάρντο, Γκαλίτσιο, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντο, Τοροσίδη, Ραούλ Μπράβο, Αβραάμ, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Στολτίδη, Οσκαρ, Λεντέσμα, Γιάννη Παπαδόπουλο, Ντιόγκο και Μήτρογλου. Αντιθέτως, αποκλείστηκαν οι Ντομί, Σοϊλέδης (ακολούθησαν μέρος της προπόνησης), Γκαλέτι (έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και το γήπεδο) και Ντάρμπισιρ. Για τον Αγγλο υπάρχει προβληματισμός λόγω των ενοχλήσεων που εξακολουθεί να έχει στους προσαγωγούς. Πάντως, οι εξετάσεις που έκανε την περασμένη εβδομάδα ήταν καθαρές.

Ο σκόρερ του νικητήριου γκολ στην Τούμπα, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τόνισε χθες: «Πιστεύουμε στην ομάδα μας και στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών μας. Η ομάδα έδειξε και ψυχή. Στην Τούμπα δείξαμε ότι υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να αναπληρώσουν τα παιδιά που λείπουν. Υπάρχουν 30 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Εχουμε δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή