ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

LA RΕΡUΒΒLΙCΑ

Ο «τσαντίλας» Μουρίνιο ξαναχτυπά

Η νίκη επί της Κάλιαρι δεν άρκεσε για να ηρεμήσει τον Ζοζέ Μουρίνιο, που αποβλήθηκε για διαμαρτυρία στον διαιτητή μετά από ένα σκληρό φάουλ στον Μπαλοτέλι. Ο τεχνικός της Ιντερ δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου και έστειλε τον Μπράνκα να απαντήσει στις ερωτήσεις. Η τηλεόραση του Sky Italia που κάλυπτε τον αγώνα τα έβαλε με τον Πορτογάλο και ο Μάσιμο Μάουρο, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και τώρα τηλεσχολιαστής, είπε ότι «φαίνεται πως όταν η Ιντερ παίζει άσχημα ο Μουρίνιο πλέον δεν έρχεται». Αμέσως απάντησε ο Μπράνκα υπερασπιζόμενος τον τεχνικό των πρωταθλητών. «Ο κύριος Μουρίνιο είναι πολύ στενοχωρημένος από την αποβολή του, αλλά εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την κατάκτηση των τριών βαθμών». Οταν ρωτήθηκε και ο σκόρερ Ντιέγκο Μιλίτο για το αν είναι «τσαντίλας ο Μουρίνιο», ο Αργεντινός απάντησε ότι «αυτό είναι φυσιολογικό, πρόκειται για έναν προπονητή με νοοτροπία νικητή, είναι νορμάλ να έχεις νεύρα όταν έχεις την επιθυμία να νικάς».

ΑS

Το χειρότερο ξεκίνημα

Η τελευταία ήττα από την Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε το χειρότερο ξεκίνημα της Ατλέτικο Μαδρίτης στο πρωτάθλημα από την περίοδο που υποβιβάστηκε, το 1999-2000, έχοντας απολογισμό μονάχα ενός βαθμού από τρεις αγώνες. Στα παιχνίδια αυτά μάλιστα έχει δεχθεί ούτε λίγο ούτε πολύ εννέα τέρματα. Πριν από τη συντριβή στη Βαρκελώνη με 5-2 είχε ηττηθεί 3-0 στη Μάλαγα κι έφερε ισοπαλία 1-1 στη Μαδρίτη με τη Ράθινγκ Σανταντέρ. Μαζί με τη λευκή ισοπαλία εντός έδρας με τον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας στο Τσάμπιονς Λιγκ οι «ροχιμπλάνκος» έχουν συμπληρώσει τέσσερις σερί αγώνες χωρίς νίκη, την οποία έχουν να δουν από την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού θεσμού. «Δεν υπάρχει καιρός για απογοήτευση», είπε ο τεχνικός Αμπελ Ρεσίνο μετά τη νέα συντριβή στο Καμπ Νου, όπως και πέρσι. «Η ήττα πονάει, αλλά πρέπει να ηρεμήσουμε και να σκεφθούμε μόνο πώς να νικήσουμε την Αλμερία, καθώς δεν έχουμε περιθώρια νέας απώλειας βαθμών».

ΒΒC

«Εμφύλιος» στη Ν. Αφρική

Η κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής απαίτησε την αποπομπή του επικεφαλής της ομοσπονδίας στίβου της χώρας, Λέοναρντ Τσουένε, μετά την παραδοχή του ότι είπε ψέματα σχετικά με τα τεστ φύλου της παγκόσμιας πρωταθλήτριας των 800 μέτρων Κάστερ Σεμένια. Αρχικά ο κ. Τσουένε είχε ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε ότι είχαν γίνει εξετάσεις στην αθλήτρια στη Νότια Αφρική πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Αυγούστου, αλλά μετά εξέφρασε την οργή του για τα τεστ στα οποία υπέβαλε η παγκόσμια ομοσπονδία την δρομέα μετά το Βερολίνο, ενώ πληροφορίες ότι είχαν γίνει από πριν εξετάσεις διέρρευσαν στον Τύπο. «Θα το αντιμετωπίσω, δεν πρόκειται να παραιτηθώ», δηλώνει τώρα, όμως ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού της χώρας ζήτησε από την εθνική ομοσπονδία «να τον διώξουν». «Εάν δεν το κάνουν, κινδυνεύουν να διοικούνται από έναν ψεύτη», είπε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή