Πάθος, πειθαρχία, θέληση για την επιτυχία

Πάθος, πειθαρχία, θέληση για την επιτυχία

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη απώλεια βαθμών για την ΑΕΚ, στα Γιάννινα, κλείστηκε στο χρονοντούλαπο. Κι αυτό γιατί η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και καθαρό μυαλό, ώστε να ολοκληρώσει χωρίς απώλειες το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί. Αύριο υπάρχει το αναβληθέν ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή το άλλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την Πέμπτη, η κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπενφίκα, για το Europa League.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία βλέπουν το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» σαν τελικό, αφού μία ενδεχόμενη νίκη θα ανυψώσει το ηθικό και θα επαναφέρει την αυτοπεποίθηση. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ζητάει πάθος, θέληση και αγωνιστική πειθαρχία.

«Είναι το πρώτο ντέρμπι απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Στόχος μας είναι πάντα η νίκη, ξεκινώντας από το παιχνίδι της Τετάρτης, αφού ακολουθούν άλλα δύο μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας. Ο αγώνας αυτός είναι μια ευκαιρία να δείξουμε τις δυνατότητές μας. Πιστεύω σε όλους τους παίκτες μου. Περιμένω στο ντέρμπι να δείξουν πάθος, αγωνιστική πειθαρχία και θέληση», τόνισε.

Στον αυριανό αγώνα, επανέρχεται ο Νάτσο Σκόκο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Αλβες, Ενσαλίβα, οι οποίοι χθες ακολούθησαν συντηρητικό πρόγραμμα, όπως και ο Ιορντάκε (αιμάτωμα στο γαστροκνήμιο).

Την αποστολή αποτελούν οι Σάχα, Αραμπατζής, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Γεωργέας, Αρτσε, Γιάχιτς, Καφές, Μάκος, Χέρσι, Γιαχάγια, Λεονάρντο, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Μαντούκα, Σκόκο, Νέμεθ, Παυλής.

– Ο Β. Δημητριάδης αναλαμβάνει τη θέση του γενικού αρχηγού, ο Β. Μπορμπόκης θα είναι ο υπεύθυνος για την παρακολούθηση των αντιπάλων της ομάδας, ο Ντίνος Παπαποστόλου θα εκτελεί καθήκοντα αθλητικού διευθυντή, η Αγγελική Αρκάδη αναλαμβάνει τη διεύθυνση επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή