Συντομα

2' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

SKODA ΞΑΝΘΗ

Ξανά στον πάγκο ο Μαντζουράκης

Δέκα λέξεις ήταν αρκετές για να γνωστοποιήσουν την επιστροφή: «Προπονητής της SKODA ΞΑΝΘΗ θα είναι ο κ. Μαντζουράκης Ιωάννης». Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση, η SKODA Ξάνθη έκανε γνωστό ότι ο Ελληνας τεχνικός, ο οποίος ήταν στην ακριτική πόλη από το βράδυ της Κυριακής, θα καθίσει για τέταρτη φορά στον πάγκο της, με την ελπίδα να την οδηγήσει και πάλι σε επιτυχίες, όπως είχε κάνει και στο πρόσφατο παρελθόν. Επί θητείας Γιάννη Ματζουράκη η SKODA είχε κερδίσει δύο φορές την έξοδό της στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ

Νίκη για Πανσερραϊκό

Με γκολ του Αθανασιάδη στο 81΄, ο Πανσερραϊκός επικράτησε εκτός έδρας του Αιγάλεω με 1-0. Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σκάγκλια με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε και ο Δήμου του Αιγάλεω.

ΛΑΓΚΕΝΜΠΕΡΓΚ

«Εχετε καλούς παίκτες»

Για τους τρεις Σουηδούς κεντρικούς αμυντικούς που αγωνίζονται σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ μίλησε στο περιθώριο του σεμιναρίου προπονητών, που διεξάγεται από χθες στην Αθήνα, ο προπονητής της Εθνικής Σουηδίας Π. Λάγκενμπεργκ. Για τον Μέλμπεργκ είπε: «Είναι παίκτης υψηλού επιπέδου και πολύ καλή επιλογή για τον Ολυμπιακό. Περνάει καλά και παίζει περισσότερο». Για τον Μαϊστόροβιτς: «Εχει ξαναβρεί τη θέση του στην Εθνική. Θα μπορούσε να έχει αναπτυχθεί καλύτερα αν έμενε στην Ελβετία». Για τον Μπίαρσμιρ: «Εχει ικανότητες. Στο μέλλον θα γίνει βασικός στην Εθνική. Είναι σταθερός, έχει συγκέντρωση και διαβάζει το παιχνίδι».

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΑΙΓΑΛΕΩ

Εγκρίθηκε η συγχώνευση

Το υπουργείο Ανάπτυξης ενέκρινε χθες τη συγχώνευση του Ηλυσιακού με το Αιγάλεω. Πλέον, η νέα ομάδα θα έχει τον διακριτικό τίτλο Αιγάλεω, θα αγωνίζεται με έμβλημα, ενώ εγκρίθηκε ως έδρα της το γήπεδο «Στ. Μαυροθαλασσίτης».

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Στον «αέρα» ο Βούκοτιτς

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Λεβαδειακός μετά την ισοπαλία με τον Εργοτέλη. Ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς πληρώνει όχι μόνο την αποτυχημένη προσπάθεια να φθάσουν οι Βοιωτοί στη νίκη, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ισοπαλία, μιας και οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με 2-0, ενώ οι Κρητικοί έμειναν και με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο μισάωρο. Ο προπονητής του Λεβαδειακού έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης και πλέον εντείνονται οι προσπάθειες αναζήτησης του αντικαταστάτη του.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Καλά νέα για Μιχαηλίδη

Ευχάριστα ήταν τα μηνύματα για τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη. Ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα του Σαββάτου με την Καβάλα, υποβλήθηκε χθες σε μαγνητική τομογραφία λεκάνης και οσφυϊκής μοίρας και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στη μέση.

Ο Ελληνας τερματοφύλακας θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή και ατομικό πρόγραμμα για τρεις ημέρες, προκειμένου να προλάβει τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ισοπαλία και χαμόγελα

Χαμόγελα έχει σκορπίσει στο στρατόπεδο του Εργοτέλη η ισοπαλία κόντρα στον Λεβαδειακό και ο τρόπος που αντέδρασε η ομάδα μόλις έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0, αγωνιζόμενη με παίκτη λιγότερο. Ο Μάριο Χίμπλινγκερ, μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου, τόνισε ότι η επιτυχία ήρθε χάρη στην ομαδική προσπάθεια: «Με δέκα παίκτες ανεβάσαμε την απόδοση μας και ήμασταν καλύτεροι. Για μένα είναι σημαντικό που κατάφερα να σκοράρω, καθώς ήρθε η ανάκαμψη της ομάδας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή