Αστέρια του τένις στην Αθήνα

Αστέρια του τένις στην Αθήνα

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κορυφαίες τενίστριες από όλο τον κόσμο θα πάρουν μέρος στο διεθνές τουρνουά της ΙΤF 125.000 δολαρίων, «Vogue Athens Open 2009», που θα αρχίσει στις 26 Σεπτεμβρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης του ΟΑΚΑ. Παρούσα στη διοργάνωση θα είναι και η Λένα Δανιηλίδου. Στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια, όπως και στις Αννα Γερασίμου, Ειρήνη Γεωργάτου, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, οι διοργανωτές χορήγησαν κάρτα ελεύθερης συμμετοχής για να παίξουν στο κυρίως ταμπλό.

Ο ανταγωνισμός αναμένεται δυνατός, καθώς στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος 20 τενίστριες που βρίσκονται μέσα στις 100 καλύτερες του κόσμου. Στις συμμετοχές ξεχωρίζουν τα ονόματα της Ελενα Ντόκιτς, της περσινής νικήτριας, Λουρδές Ντομίνγκες Λίνο, της Ρουμάνας Ιόνα Ραλούκα Ολάρου, της Ιταλίδας Τατιάνα Γκαρμπίν, της Γερμανίδας Τατιάνα Μάλεκ, της συμπατριώτισσάς της Κριστίνα Μπαρόις, της Τσέχας Πέτρα Κβίτοβα, της Τιμέα Μπατσίνσκι (Ελβετία), της Μόνικα Νικουλέσκου (Ρουμανία), της Στέφανι Βέγκελε (Ελβετία) και της Αλεξάντρα Ντουλγκέρου (Ρουμανία). Η είσοδος στο τουρνουά θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν στις 4 Οκτωβρίου.

– Στην ενεργό δράση είναι έτοιμη να επιστρέψει η Τζαστίν Ενάν, 16 μήνες μετά την αποχώρησή της από τα κορτ. Η 27χρονη Βελγίδα έχει προγραμματίσει να παίξει σε τουρνουά επίδειξης στο Ντουμπάι και το Βέλγιο, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο αντίστοιχα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή