Κομβική αναμέτρηση για τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη

Κομβική αναμέτρηση για τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Οι νίκες είναι αυτές που βάζουν τέλος σε αγωνιστικές κρίσεις. Ο ΠΑΟΚ θέλει να κερδίσει κατ’ αρχάς τον Πανιώνιο σήμερα και τον Ατρόμητο την Κυριακή για να βάλει πίσω του την κρίση που διέρχεται. Ο Φερνάντο Σάντος, που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, όπως και αρκετοί άλλοι μέσα στην ομάδα, αποφάσισε να μη συμπεριλάβει στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι τον Ματίας Βερόν, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα σε όσους δημιουργούν προβλήματα. Αντιθέτως, πήρε στην Αθήνα τον Πάμπλο Κοντρέρας, έστω κι αν δύσκολα θα τον χρησιμοποιήσει, καθώς ο Χιλιανός είναι ανέτοιμος αγωνιστικά.

Νοκ άουτ έχει τεθεί ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, του οποίου τη θέση στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο Λούσιο Φιλομένο. Ο Βιεϊρίνια δεν θα χάσει τη θέση βασικού, όμως, πιθανότατα αντί του Κουτσιανικούλη να ξεκινήσει ο Κονσεϊσάο σήμερα στη Νέα Σμύρνη. Ο Σάντος πήρε τους Χαλκιά, Κρέσιτς, Αραμπατζή, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Φωτάκη, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Κονσεϊσάο, Κοντρέρας, Φιλομένο, Γκαρσία, Ιβιτς, Λίνο, Σαβίνι, Σορλέν και Βιεϊρίνια. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ακολούθησε την αποστολή στην Αθήνα, θέλοντας να δείξει εμπράκτως ότι είναι κοντά στην ομάδα. Απεύχεται, όμως, να έρθει σήμερα άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, γιατί αν και δεν είναι της φιλοσοφίας του, τα πράγματα τον οδηγούν στο να πάρει αποφάσεις για αλλαγές στο αγωνιστικό τμήμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή