Μαζίνιο: Αν είχαμε περισσότερη συγκέντρωση…

Μαζίνιο: Αν είχαμε περισσότερη συγκέντρωση…

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Συγκέντρωση και τίποτε άλλο ζήτησε ο Ιομάρ Μαζίνιο από τους παίκτες του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, στη χθεσινή ομιλία του, με αφορμή την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Αρη είπε στους παίκτες του ότι χρειάζεται μεγαλύτερος βαθμός συγκέντρωσης για να μπορέσει η ομάδα να κερδίζει τέτοια παιχνίδια, που ουσιαστικά είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά. «Πιστεύω σε σας και δείξατε τι μπορείτε να κάνετε μέσα στο γήπεδο. Μόνο η συγκέντρωση μας λείπει. Ολα τα άλλα τα έχουμε για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε», ήταν τα λόγια του Μαζίνιο, που το βράδυ έβγαλε για δείπνο τους παίκτες σε μια κίνηση σύσφιγξης των σχέσεων και διατήρησης του πολύ καλού κλίματος που υπάρχει.

Ο πονοκέφαλος του Βραζιλιάνου παραμένει το κέντρο της ομάδας. Εκεί δεν υπάρχει ούτε ο Ναφτί ούτε ο Γκαρσία. Αμφότεροι έχουν τεθεί νοκ άουτ λόγω τραυματισμών κι έτσι ο Μαζίνιο έχει τον Νταρίο Φερνάντες και τον Βασίλη Ρόβα διαθέσιμους. Από χθες ξεκίνησε προπονήσεις και ο Σάκης Πρίττας με την υπόλοιπη ομάδα, έχει χάσει όμως σημαντικό έδαφος σε ό, τι αφορά την αγωνιστική του ετοιμότητα. Θα είναι στην 18άδα για τον σαββατιάτικο αγώνα με την Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και αν χρειαστεί, θα χρησιμοποιηθεί για μικρό χρονικό διάστημα.

Με κόσμο ο Ηρακλής

Με 4.000 φιλάθλους του στην Καβάλα θα αγωνιστεί ο Ηρακλής, όπως αποφασίστηκε χθες στη σύσκεψη που έγινε στη μακεδονική πόλη. Η αστυνομία αρχικά έδινε άδεια για 2.800 εισιτήρια προς τους «κυανόλευκους», όμως η ΠΑΕ Καβάλα πίεσε για να δοθούν περισσότερα στον Ηρακλή κι έτσι όλες οι πλευρές συμφώνησαν στην παραχώρηση 4.000 εισιτηρίων.

«Η συμπαράσταση των φιλάθλων ελπίζω από εδώ και πέρα να είναι ακόμη μεγαλύτερη. Θα έχουμε ακόμη σημαντικό κίνητρο για το παιχνίδι με την Καβάλα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια», επεσήμανε χθες ο Γιάκομπ, πρώτος σκόρερ του Ηρακλή φέτος, προσθέτοντας πως «έχουμε χαρακτήρα ως ομάδα, έχουμε καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Δεν βάζω στόχο συγκεκριμένο αριθμό γκολ. Το γκολ είναι στο χέρι του Θεού και είναι και θέμα τύχης». Οι κυανόλευκοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του Ιβάν Μπόσνιακ για τον επόμενο ενάμιση μήνα, λόγω θλάσης βαριάς μορφής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή