Με Ζίκο στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός

Με Ζίκο στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ζίκο κάνει απόψε ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού. Χθες το πρωί, έφθασε στα γραφεία της πειραϊκής εταιρείας το απαραίτητο έγγραφο απ’ τη ρωσική ομοσπονδία ποδοσφαίρου για να πάρει άδεια εργασίας στην Ελλάδα. Ετσι, ο Βραζιλιάνος τεχνικός θα καθοδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» στο ντέρμπι του Ολυμπιακού Σταδίου, με αντίπαλο την ΑΕΚ (ώρα έναρξης 21.15). Δίπλα του θα κάθεται ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να μονιμοποιηθεί στον ρόλο του άμεσου συνεργάτη του Ζίκο. Βεβαίως, βοηθός του θα είναι ο αδελφός του, Εντού Κοΐμπρα, ο οποίος αναμένεται να έρθει την Πέμπτη στην Ελλάδα για να πιάσει δουλειά.

Φυσικά, ο 56χρονος προπονητής δεν μπορεί να κάνει σημαντικές αλλαγές στο σχήμα και στα πρόσωπα της ενδεκάδας. Αφενός, δεν υπάρχει ο χρόνος για αλλαγή φιλοσοφίας και τακτικής. Αφετέρου, είναι και πάλι πολλές και σημαντικές οι απουσίες, καθώς δεν υπολογίζονται οι Γκαλέτι, Μαρέσκα, Ντάρμπισιρ, Ντομί, όπως και ο νεαρός Σοϊλέδης.

Σε σχέση με το ντέρμπι στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα θα είναι ο Ζαϊρί, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πέλμα. Ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαρίσει η θέση που θα χρησιμοποιηθεί απ’ τον Βραζιλιάνο προπονητή. Υπάρχει το ενδεχόμενο να μείνει στον πάγκο ο Λεονάρντο και να αγωνιστεί ως αριστερός χαφ. Κάτι που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Η άλλη λύση είναι να ξεκινήσει ως δεξιός χαφ και να περάσει ο Τοροσίδης στη μεσαία γραμμή, όπως είχε συμβεί και στον αγώνα της πρεμιέρας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Αλκμάαρ. Σε μία τέτοια περίπτωση, θα μείνει στον πάγκο ο Στολτίδης.

Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες, ο Γκαλέτι αναμένεται να επιστρέψει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, δηλαδή στο δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Ο Μαρέσκα κάνει αγώνα δρόμου για το παιχνίδι στη Λιβαδειά στις 3 Οκτωβρίου. Ο δε Ντάρμπισιρ θα μεταβεί για δύο ημέρες σε κέντρο φυσιοθεραπείας στο Βέλγιο, προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που έχει στους προσαγωγούς. Τέλος, ο Ντομί θα είναι έτοιμος για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο Φάληρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή