ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΑRCΑ

Πελεγκρίνι: «Δεν παίζουμε όπως η Μπαρτσελόνα»

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Μανουέλ Πελεγκρίνι, δήλωσε ότι σκοπός του είναι η ομάδα του «να νικάει, να γίνεται όλο και καλύτερη και να παρουσιάζει όμορφο ποδόσφαιρο ώστε οι φίλαθλοι να φεύγουν ευχαριστημένοι από το στάδιο». Ο Χιλιανός προπονητής όμως υπογράμμισε και ότι «δεν υποκρίνομαι πως η Ρεάλ παίζει όπως η Μπαρτσελόνα. Πρόκειται για δύο διαφορετικές ομάδες, δύο διαφορετικούς θεσμούς, δύο διαφορετικές ομάδες φιλάθλων και δύο απολύτως διαφορετικούς τρόπους για να νιώσεις το ποδόσφαιρο», είπε ο κ. Πελεγκρίνι στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ. Αναλύοντας το πώς πηγαίνει έως τώρα η σεζόν για τη Ρεάλ, ο τεχνικός της δεν ζήτησε χρόνο ώστε να προσαρμοστούν οι παίκτες του στο νέο σύστημα. «Δεν χρειάζομαι χρόνο, είχαμε την περίοδο της προετοιμασίας γι’ αυτό. Εχουμε αντιμετωπίσει με επιτυχία τους πρώτους μας αντιπάλους μέχρι στιγμής και προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάνουμε. Θεωρούμε όμως ότι είμαστε ικανοί για μεγάλα πράγματα», δήλωσε.

ΤΗΕ SUΝ

Κίνδυνος για τον Γκάρι Νέβιλ

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Γκάρι Νέβιλ για το νικητήριο τέρμα του Μάικλ Οουεν στο ντέρμπι του Μάντσεστερ την Κυριακή είναι πιθανό να τον μπλέξουν σε μπελάδες με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έμεινε στον πάγκο για όλο το παιχνίδι, όρμησε πλάι στον αγωνιστικό χώρο τρέχοντας κατά μήκος της πλάγιας γραμμής προς τους οπαδούς της Σίτι. Οταν πια κατάλαβε ότι το είχε παρακάνει, άρχισε να κάνει ό, τι προθερμαίνεται, μολονότι ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον είχε ήδη κάνει και τις τρεις αλλαγές του. Ο προπονητής της Σίτι, Μαρκ Χιουζ, σχολίασε ότι «ο Νέβιλ έτρεχε πάνω-κάτω σαν τρελός». Η ομοσπονδία αναμένει την αναφορά του διαιτητή για τον αγώνα και θα είναι έτοιμη να αναλάβει δράση, δεδομένου ότι ήδη έχει κατηγορήσει τον παίκτη της Σίτι, Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ, για προκλητικούς πανηγυρισμούς μπροστά στους οπαδούς της Αρσεναλ την προηγούμενη αγωνιστική.

Επιστρέφει η Ενάν

Υστερα από ενάμιση χρόνο μακριά από τα κορτ, η Ζιστίν Ενάν πρόκειται να επιστρέψει στο τουρνουά Γκραν Σλαμ της Αυστραλίας τον Ιανουάριο. Η Βελγίδα τενίστρια θα πραγματοποιήσει έτσι τη μεγάλη της επιστροφή λίγους μόλις μήνες μετά αυτήν της Κιμ Κλάιστερς. Επισήμως η πλευρά της Ενάν δεν ανακοινώνει κάτι, παρά μόνον ότι η τενίστρια ετοιμάζεται «για ορισμένους αγώνες επίδειξης». Ομως η αύξηση και ένταση των προπονήσεων θυμίζουν αυτές πριν από την επιστροφή της Κλάιστερς στους αγώνες. Ηδη σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Belgacom συμφώνησε να είναι ο κύριος χορηγός της τενίστριας κατά το προσεχές Οπεν της Μελβούρνης τον Ιανουάριο, ενάμιση χρόνο μετά τη δημόσια δήλωση της Ενάν πως αποσύρεται οριστικά από το τένις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή