Συντομα

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Σε απολογία τέσσερις ΠΑΕ

Τέσσερις ΠΑΕ θ’ απολογηθούν αύριο στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για τη συμπεριφορά οπαδών τους στα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής. Πρόκειται για τις ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Πανιώνιο και ΠΑΟΚ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προβλήματα για Γκόμεζ

Σημαντικά προβλήματα καλείται να αντιμετωπίσει ο Μάριο Γκόμεζ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό. Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης δεν είχε στη διάθεσή του στη χθεσινή προπόνηση τους τραυματίες Τσέζαρεκ, Καρντόσο και Νταμόντε. Από το ιατρικό επιτελείο των Αρκάδων έγινε γνωστό ότι από τους τρεις μόνο ο Κροάτης επιθετικός έχει κάποιες πιθανότητες να δώσει το παρών στην αναμέτρηση με τους Βοιωτούς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Εξηγήσεις ο Ντιμπαλά

Εξηγήσεις από τον Ντιμπαλά για την αποβολή του στον αγώνα με την ΑΕΚ ζήτησε ο Γιώργος Παράσχος. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε στον Βέλγο επιθετικό ότι με τη συμπεριφορά του έβλαψε την ομάδα και ο Ντιμπαλά από την πλευρά του ζήτησε συγγνώμη τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να συμβεί παρόμοιο περιστατικό. Ο Ελληνας τεχνικός περιμένει τις επόμενες ημέρες προκειμένου να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και αν μπορεί να τον υπολογίζει για τον σαββατιάτικο αγώνα με τη Λάρισα. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ αντιμετωπίζει ένα τραυματισμό στη μέση ο οποίος δεν έχει υποχωρήσει.

ΛΑΡΙΣΑ

Βιντεοθεραπεία

Τρόπο για να αλλάξει την ψυχολογία των παικτών αλλά και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας αναζητεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο προπονητής της Λάρισας άρχισε χθες… βιντεοθεραπεία. Συγκέντρωσε τους παίκτες και τους έδειξε τα λάθη τους στους προηγούμενους αγώνες γνωρίζοντας βέβαια ότι δεν μπορεί από τη μία ημέρα στην άλλη να επιτύχει τον στόχο του. Ο τεχνικός των Θεσσαλών ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να υπολογίζει τους Ντε Νίγκρις και Κυριακίδη οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

ΞΑΝΘΗ – ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗΣ

Δύσκολες οι επιστροφές

Την ικανοποίησή του για την επιστροφή του στον πάγκο της SKODA Ξάνθης εξέφρασε ο Γιάννης Μαντζουράκης. Ο Ελληνας τεχνικός με δηλώσεις του στον ΝovaΣΠΟΡ FM τόνισε ότι «κάθε επιστροφή είναι δυσκολότερη, γιατί μπαίνουν και τα βαρίδια από την προηγούμενη» και συμπλήρωσε: «Αρχίζω να σχηματίζω εικόνα για την ομάδα με τη βοήθεια των συνεργατών μου. Θέλει πολλή δουλειά, ιδιαίτερα σε έναν τομέα που υστερεί, στον τομέα της τακτικής. Πρέπει και μπορεί η ομάδα να αξιοποιήσει καλύτερα την ποιότητα των παικτών. Αυτό θα γίνει μέσα από έναν προσανατολισμό που θα έρθει από τη δουλειά. Υπάρχουν δυο-τρία πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε και το γκολ είναι ένα από αυτά. Δεν υπάρχει ταχύτητα στην ανάπτυξη και στο κέντρο διαχείρισης του παιχνιδιού».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή