Με τη Σερβία οι νέοι του πόλο

Με τη Σερβία οι νέοι του πόλο

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και τώρα η Σερβία. Η πανίσχυρη ομάδα της χώρας με τη μεγάλη παραγωγή πολιστών, θα βρεθεί σήμερα (19.30) απέναντι στην ελληνική, στους προημιτελικούς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων ανδρών, που διεξάγεται στα Χανιά.

Η Ελλάς χθες δυσκολεύτηκε, όπως αναμενόταν, από τους αξιόμαχους Γερμανούς (στην Α΄ φάση είχαν ηττηθεί μόνο μ’ ένα γκολ διαφορά και από τους Σέρβους και από τους κατόχους του τίτλου, Μαυροβούνιους), αλλά νίκησε με 7-5 (2-1, 2-2, 2-1, 1-1). Ετσι, προκρίθηκε στους προημιτελικούς, μαζί με την Ολλανδία (επεβλήθη 10-6 της Σλοβενίας), την Ουγγαρία (15-4 τη Γαλλία) και το Μαυροβούνιο (8-4 τη Ρωσία).

Χωρίς αγώνα – μπαράζ είχαν μπει στην οκτάδα οι πρώτοι των ομίλων της Α΄ φάσης. Ετσι σήμερα, στους προημιτελικούς θα βρεθούν αντιμέτωποι και οι Ιταλία – Ολλανδία (15.45), Ουγγαρία – Κροατία (17.00) και Μαυροβούνιο – Ισπανία (18.15). Για τις θέσεις 9η-16η, θα παίξουν Σλοβενία – Ρουμανία (9.00), Γαλλία – Πολωνία (10.15), Ρωσία – Τουρκία (11.30) και Γερμανία – Ουκρανία (12.45).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή